Клелия СартоClelia Sarto

Клелия Сарто / Clelia Sarto
Народилася 26 листопада 1973
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Liebe. Jetzt! (2020) ... Bella
Wahrheit oder Lüge (2019) ... Adele Fürst
Це все Ізі (2018) ... Dr. Fernandez
Wenn nicht, dann jetzt (2018) ... Serafina
Професор Т. (2017) ... Linda Thierse
Ерік Кестнер: Інший я (2016) ... Cornelia Battenberg
Ein Sommer auf Lanzarote (2016) ... Inés Martín
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016) ... Daniela Krahl
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (2015) ... Bella Hawemann
Die Dienstagsfrauen: Zwischen Kraut und Rüben (2015) ... Judith Funke

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...