Новини серіалів про (2017 – 2019)

5 листопада 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці жовтня на американському каналі HBO відбулася прем'єра нового драматичного телесеріалу «Відіграти назад» («The Undoing»), в якому головну роль зіграла лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман. Вона ж виконала і його головну тему, що звучить під час вступних титрів.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  12:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярних серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард знову володіє суперздібностями і опиняється на стороні зла в трейлері фентезійного міні-серіалу «Протистояння».

Читати далі...
20 березня 2020,  19:15 | Новини серіалів

Телеканал HBO, який подарував нам хітові серіали «Гра престолів» і «Велика маленька брехня», поділився повноцінним трейлером свого нового інтригуючого проекту «Біжи» від сценаристки популярного серіалу «Погань» Фібі Воллер-Брідж.

«Біжи» слідує за молодою жінкою на ім'я Рубі (Меррітт Вівер з оскароносного фільму «Шлюбна історія»), чиє буденне життя перевертається з ніг на голову, коли вона отримує текст від свого колишнього хлопця з коледжу на ім'я Біллі (Донал Глісон з франшизи «Зоряні війни»), який кличе її кинути все і зустрітися з ним в Нью-Йорку, щоб втілити в життя їхній план, який вони придумали 17 років тому, втекти разом.

Прем'єра серіалу «Біжи» відбудеться на Великдень, 12 квітня.

9 березня 2020,  16:52 | Новини серіалів

Життя героїні у втіленні зірки оскароносного фільму «Сенсація» Ніколь Кідман перевертається з ніг на голову в новому тизер-трейлері драматичного міні-серіалу «Відіграти назад» від HBO.

Новий серіал від творця хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня» Девіда Е. Келлі буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»). Вона розповість про Грейс і Джонатана Фрейзерів (Ніколь Кідман і Г'ю Грант), які живуть життям своєї мрії. Але за один вечір їхній світ перевертається: жахлива смерть стає причиною черги жахливих відкриттів. Опинившись в центрі публічного скандалу, Грейс повинна побудувати своє життя для себе, свого сина (Ноа Джуп) і своєї родини.

Для Кідман це буде перша роль на телебаченні з часів закінчення тієї самої «Великої маленької брехні». Прем'єра першої серії драми «Відіграти назад» відбудеться через два місяці, 10 травня.

21 лютого 2020,  23:34 | Новини серіалів

Часом для пожежі потрібна всього одна іскра... Стримінговий сервіс Hulu готує екранізацію роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» з Різ Візерспун і Керрі Вашингтон, і її повноцінний трейлер виглядає багатообіцяюче.

Події драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі» розгортатимуться в 1990-х роках і покажуть життя декількох сімей в невеликому американському містечку Шейкер-Гайтс, яке на перший погляд є ідеальним для життя. Поки там не відбувається жахлива пожежа. Візерспун і Вашингтон грають двох матерів Єлену Річардсон та Мію Воррен, чиї долі тісно переплітаються, коли Єлена вирішує здати Мії та її дочці-підлітку квартиру. Незабаром Єлена зауважує, що Мія зберігає якусь жахливу таємницю, і вирішує дізнатися про неї всю правду.

Нещодавно Візерспун зіграла в хітових серіалах «Велика маленька брехня» і «Ранкове шоу», а також виступила продюсером серіалу «Сказати правду». Прем'єра її нового міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через місяць, 18 березня.

25 січня 2020,  01:44 | Новини серіалів

Телеканал HBO і творець хітового серіалу «Велика маленька брехня» Девід Е. Келлі представляють новий інтригуючий серіал під назвою «Відіграти назад», в якому головну героїню втілює Ніколь Кідман.

«Відіграти назад» буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»), який розповідає про успішну терапевтку на ім'я Грейс Сакс (Кідман). Вона живе життям своєї мрії і готується до виходу своєї книги, але одного разу світ Грейс перевертається, коли її чоловік Джонатан (володар премії «Золотий глобус» Г'ю Грант) безслідно зникає, а перед нею постають жахливі одкровення про нього.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Відіграти назад» очікується у травні. А в лютому Кідман можна буде побачити в кінотеатрах в драматичному фільмі «Сенсація», який претендує на 3 премії «Оскар».

18 січня 2020,  18:30 | Новини серіалів

Новий трейлер американського драматичного серіалу від Hulu «Фанатик» показує зірку серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц в образі власниці музичного магазину з розбитим серцем.

Ви готові до нової сучасної адаптації відомого роману Ніка Горнбі, який вже був перенесений на екран у фільмі 2000 року з Джоном К'юсаком? Серіал «Фанатик» («High Fidelity») буде слідувати за молодою жінкою на ім'я Роб (Кравіц), чия кар'єра, як вона сама заявляє в трейлері, залишає бажати кращого, оскільки вона «кинула коледж, розлучилася з хлопцем (Кінгслі Бен-Адір) і стала власницею непопулярного магазину вінілових платівок в Брукліні». Щоб встати на ноги, Роб переглядає свої минулі романтичні стосунки крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Прем'єра серіалу «Фанатик» очікується 14 лютого, так що нам усім буде над чим посміятися і поридати в День святого Валентина.

17 січня 2020,  21:36 | Новини серіалів

Щойно вийшов напружений тизер-трейлер нового драматичного міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», головні ролі в якому виконують зірка серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун та зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон.

Адаптація роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі» покаже перетин доль ідеальної зі сторони сім'ї Річардсонів та їхньої матері Єлени (Візерспун) та енігматичної Мії Воррен (Вашингтон) та її дочки. Ця історія буде досліджувати вагу секретів, природу мистецтва і самобутності, люте тяжіння материнства і небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі. Оскільки в трейлері ідеальне життя Єлени буквально спалахує величезною пожежею.

Також в трейлері з'являється зірка «Анатомії пристрасті» Джессі Вільямс, він зіграє людину з минулого Мії. Прем'єра серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться через два місяці, 18 березня, на стримінговому сервісі Hulu.

5 січня 2020,  18:05 | Новини серіалів

Зірка хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня» Зої Кравіц виконає головну роль в новому серіалі від Hulu «Фанатик».

Драматична комедія «Фанатик» («High Fidelity») буде новою адаптацією популярного роману Ніка Горнбі. Її головна героїня Роб (Кравіц) є власницею магазину вінілових платівок в Краун-Гайтс, кварталі Брукліна, який швидко розвивається. Вона переглядає свої минулі романтичні відносини крізь призму музики і поп-культури, намагаючись подолати своє єдине справжнє кохання.

Творцями серіалу виступають Сара Кусерка та Вероніка Вест. Його прем'єра відбудеться в День святого Валентина, 14 лютого.

15 грудня 2019,  02:55 | Новини серіалів

Сумуєте за серіалом «Велика маленька брехня»? Його зірка і продюсер Різ Візерспун готує дещо у цьому дусі адаптацію роману Селести Нг «Усюди жевріють пожежі», чий перший тизер вийшов в п'ятницю.

Згідно з описом, багатосерійна драма «Усюди жевріють пожежі» буде «досліджувати вагу секретів, природу мистецтва та індивідуальності, лютий потяг материнства і небезпеку віри в те, що дотримання правил може запобігти катастрофі». Вона розповість про двох матерів Мію Воррен (Керрі Вашингтон) та Єлену Річардсон (Різ Візерспун), чиї життя і життя чиїх дітей перетинаються химерним чином в містечку Шейкер-Гайтс, де трапляється жахлива пожежа.

Прем'єра серіалу «Усюди жевріють пожежі» відбудеться 18 березня.

4 вересня 2019,  13:42 | Новини серіалів

Після успішної появи в серіалі «Фарго», яка принесла актрисі другу номінацію на «Золотий глобус», Кірстен Данст вирішила очолити багатосерійну чорну комедію «Як стати богом в Центральній Флориді».

Серіал відправляє глядача у 1992 рік і розповідає історію Крістал Стаббс (Данст), працівниці аквапарку з мінімальною заробітною платою, яка бреше, придумує схеми і шахраює на шляху до культової багатомільярдної піраміді, що викликає руйнування її сім'ї.

Чоловіка головної героїні втілює зірка серіалів «Велика маленька брехня» і «Справжня кров» Александр Скарсгард.

Вже вийшло 3 серії серіалу «Як стати богом в Центральній Флориді». Прем'єра 4 серії відбудеться 8 вересня.

13 серпня 2019,  01:15 | Новини серіалів

Новини це тільки половина історії. Зірка «Великої маленької брехні» Різ Візерспун поділилася тизер-трейлером свого нового драматичного серіалу «Ранкове шоу», де компанію їй складе зірка «Друзів» Дженніфер Еністон.

Серіал «Ранкове шоу» представить закулісний погляд на життя телевізійників, які працюють на ранковому шоу. Тизер показує їхні порожні кабінети і порожню студію, поки на задньому плані звучать їхні розгнівані голоси. Зате у відео кілька разів з'являється постер цього ранкового шоу, який розкриває, що Еністон грає одну з його ведучих. Роль другого ведучого виконує Стів Карелл, а Візерспун втілить продюсера шоу.

Ну як, ви заінтриговані? Прем'єра серіалу «Ранкове шоу» відбудеться восени на стримінговому сервісі Apple TV+.

15 липня 2019,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон нашого улюбленого серіалу «Велика маленька брехня» підходить до свого завершення, і ось вже вийшов промо-ролик його фінальної серії.

Серія отримала назву «I Want to Know» («Я хочу знати»). В ній Селеста (Ніколь Кідман) розпитує Мері Луїзу (Меріл Стріп) про трагічну подію з дитинства Перрі (Александр Скарсгард). А Мадлен (Різ Візерспун) переживає, що їхня брехня руйнує Монтерейскую п'ятірку.

Дізнатися, чим закінчиться 2 сезон «Великої маленької брехні», ви зможете 22 липня за українським часом. Режисером фіналу виступає Андреа Арнольд.

8 липня 2019,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хтось із Монтерейської п'ятірки збирається розколотися в 6 серії 2 сезону драматичного серіалу «Велика маленька брехня», який підходить до свого завершення.

Селеста (Ніколь Кідман) отримує несподіваний удар з боку Мері Луїзи (Меріл Стріп). Бонні (Зої Кравіц) придумує рішення, щоб покласти кінець стражданням своєї матері та своїй власній провині. Ед (Адам Скотт) отримує неочікувану пропозицію. Монтерейская п'ятірка відчуває тиск з боку підвищеного контролю розслідування смерті Перрі (Александр Скарсгард).

Серія «The Bad Mother» («Погана мати»), яку зняла режисер Андреа Арнольд і написав сценарист Девід Е. Келлі, вийде на екрани 15 липня за українським часом.

1 липня 2019,  13:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Їм потрібно буде довести, що ми збрехали». Дивимося промо-ролик 5 серії 2 сезону хітової драми «Велика маленька брехня», заснованої на романі Ліян Моріарті.

Рената (Лора Дерн) стикається з результатами юридичних проблем свого чоловіка Гордона (Джеффрі Нордлінг), якого звинувачують у шахрайстві у великих розмірах, і намагається допомогти Селесті (Ніколь Кідман) з її проблемою з Мері Луїзою (Меріл Стріп). Бонні (Зої Кравіц) переживає болючі спогади з далекого минулого. Ед (Адам Скотт) опиняється перед складним вибором.

Серія «Kill Me» («Убий мене») від режисера Андреї Арнольд та сценариста Девіда Е. Келлі прибуде на екрани 8 липня за українським часом.