Новини фільмів про (2017 – 2023)

17 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтична комедія «Палм-Спрінгс», яка підкорила публіку на кінофестивалі «Санденс», знайшла свій дім на стримінговій платформі Hulu, на честь чого в мережі з'явився її довгоочікуваний трейлер з датою релізу.

Читати далі...
21 травня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми вже чули, як актор Кей Джей Апа співає в популярному серіалі «Рівердейл», а тепер у фільмі «Вірю в кохання» він змінює шкільну сцену на велику сцену на пляжі, де виступає з одною гітарою перед величезним натовпом.

Читати далі...
16 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер романтичного мюзиклу Рейчел Голденберг «Дівчина з долини» відправляє нас в Лос-Анджелес 80-х років, де молодь співає і танцює в яскравих вбраннях.

Читати далі...
18 лютого 2020,  00:30 | Новини фільмів

Навесні в український прокат вийде біографічний фільм «Вірю в кохання», головну роль в якому виконає зірка культового серіалу «Рівердейл» і драми «Життя і мета собаки» Кей Джей Апа.

Кінострічка режисерів Ендрю Ервіна та Джона Ервіна розповість історію кохання американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і Мелісси Геннінг (зірка серіалу «Для людей» і фантастики «Земля майбутнього» Брітт Робертсон). Вони зустрілися і шалено закохалися одне в одного, але, коли пара вирішила одружитися, Меліссі поставили страшний діагноз — рак яєчників. І вона разом з Джеремі починає боротьбу з хворобою.

Також в цій мелодрамі з'явиться актор Гері Сініз, найбільш відомий завдяки оскароносній стрічці «Форрест Гамп». Українська прем'єра фільму «Вірю в кохання» відбудеться 26 березня.

14 лютого 2020,  19:45 | Новини фільмів

«Твоєї Тесси більше не існує, зрозуміло?!» Спішимо поділитися першим українським тизер-трейлером очікуваної мелодрами «Після сварки», який дражнить безліччю постільних сцен (частина яких буде відбуватися в душі).

Кінокартина режисера Роджера Камбла буде сиквелом адаптації роману Анни Тодд «Після», який вийшов у 2019 році. У ньому Тесса (Джозефіна Ленгфорд) дає Гардіну (Гіро Файнс-Тіффін) ще один шанс. Але чи зможе він бути хорошим хлопцем і не втратити останні крихти довіри своєї коханої? Тим більше, коли вона їде в інше місто і намагається жити самостійним життям. А, отже, у Тесси з'являються нові друзі та нові шанувальники, які не дають спокою ревнивому Гардіну. На глядачів чекає ще більше чуттєвості, кохання та пристрасті, ніж в попередній частині.

Одного з шанувальників Тесси зіграє Ділан Спроус, брат-близнюк зірки «Рівердейлу» Коула Спроуса. Прем'єра фільму «Після сварки» відбудеться восени. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату його виходу в український прокат першими.

3 жовтня 2019,  21:03 | Новини фільмів

Через два роки після релізу першого трейлера горора Ларса Клевберга «Полароід» у мережі він нарешті виходить у прокат. Головну роль в ньому зіграє зірка знаменитого британського серіалу «Молокососи» Кетрін Прескотт.

Повнометражна адаптація однойменного короткометражного фільму жахів покаже, як любов до фотографії приводить старшокласницю Берд (Прескотт) в антикварний магазин, де вона знаходить вінтажний Polaroid. Спалах камери пробуджує демонів, які починають полювання за всіма, хто потрапляє в кадр. Берд разом з друзями повинна розгадати таємницю прокляття, щоб зупинити гру смерті, яка обирає нову жертву зі знімка.

Дата української прем'єри «Полароіда», де також з'явиться зірка хітового серіалу «Рівердейл» Меделін Петш, поки невідома. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

26 серпня 2019,  18:29 | Новини фільмів

Зірка популярного серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа втілює відомого християнського співака Джеремі Кемпа в трейлері біографічної драми «I Still Believe».

Фільм «I Still Believe» («Я все ще вірю»), чия назва походить від назви однієї з пісень співака, розповість історію американського музиканта Джеремі Кемпа (Кей Джей Апа), який виступає в жанрі християнський рок, і його першої дружини Меліси Геннінг (Брітт Робертсон). Вони були шалено закохані одне в одного і одружилися в жовтні 2000 року, але їхнє щастя тривало недовго — у лютому 2001 Мелісса померла після довгої боротьби з раком яєчників, і для віри Джеремі це стало справжнім випробуванням.

На великі екрани кінокартина «I Still Believe», режисерами якої виступають Ендрю Ервін та Джон Ервін, прибуде навесні 2020 року.

6 липня 2019,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Подорослішали» Яра Шахіді і Чарльз Мелтон з «Рівердейла» закохуються в Нью-Йорку в сучасній американській історії кохання «Сонце також зірка», яку зняла режисер Рі Руссо-Янг.

Читати далі...
10 квітня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок Netflix поділився офіційним трейлером своєї нової молодіжної мелодрами «Останнє літо», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа.

Картина «Останнє літо» («The Last Summer») відправить глядача в Чикаго, де для свого останнього літа разом збирається група давніх шкільних друзів, які незабаром їдуть в коледж. Вони намагаються взяти від цього літа все і не упустити шанс зізнатися в своїх почуттях.

Разом з Апою у фільмі знялися Майя МітчеллФостеры»), Голстон СейджОрвілл»), Тайлер ПозіПеревертень») і Джейкоб ЛатіморПрихована краса»).

Прем'єра романтичної картини Вільяма Байндлі відбудеться 3 травня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...