Оновлення (2016 – 2021)

16 жовтня 2017,  02:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Небезпечна і чарівна демониця Мейз (Леслі-Енн Брандт) отримала свій особистий розширений промо-ролик на честь прем'єри 3 сезону серіалу «Люцифер». У правої руки диявола тепер є нова робота, і вона з радістю її виконує, адже тепер їй платять за те, щоб вона била й в'язала злочинців. І вона готова зловити найверткішого з них. Загалом, відео більше нагадує трейлер окремого спін-оффу «Мейз — мисливиця за головами». Ви б подивилися такий серіал? Пишіть в коментарях.

Третя серія 3 сезону «Люцифера» вийде на екрани 17 жовтня за українським часом.

29 вересня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний промо-ролик 3 сезону серіалу «Люцифер», в якому головний герой (Том Елліс) епічно вибиває двері й запитує: «Пам'ятайте мене?», ніби його можна було забути. Він радіє новому вбивству, але Хлоя (Лорен Джерман) швидко його осаджує, нагадуючи, що вона — детектив, а він — всього-на-всього консультант. А також Люцифер шокує Лінду (Рейчел Гарріс) своїми крилами, й показує, як непросто з ними буває.

«Люцифер» повертається вже на наступному тижні, 2 жовтня. Промо-ролик з героєм Тома Веллінга дивіться тут.

12 вересня 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий запальний промо-ролик серіалу «Люцифер» обіцяє, що 3 сезон буде ще більш гарячим. Люцифер (Том Елліс) повертається в Лос-Анджелес, де виявляє, що Хлоя (Лорен Джерман) не переймалася його відсутністю, але він все одно вирішує показати їй, хто він насправді. А також тут з'являється новий герой у втіленні Тома Веллінга, докладніше про якого розповів в недавньому інтерв'ю один з шоураннер серіалу Джо Хендерсон.

Прем'єра нових серій «Люцифера» відбудеться 2 жовтня. Трейлер з Comic-Con дивіться тут.

25 липня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні серіалу «Люцифер» його головний герой (Том Елліс) прокинеться посеред пустелі з крилами ангела, але не бійтеся, після він доведе, що він все-таки диявол, запевняють творці серіалу. Також трейлер показує, як Люцифер приміряє на себе костюмчик в стилі Джона Траволти з «Лихоманки суботнього вечора», буде влаштовувати гучні вечірки і навіть жонглювати грудними імплантами. Що ж стосується інших персонажів, то Ден (Кевін Алехандро) тут цілує Хлої (Лорен Джерман), в Аменадіела (Д.Б. Вудсайд) стріляють, Мейз (Леслі-Енн Брандт) затіває бійку, Лінда (Рейчел Харріс) напивається, а Елла (Аймі Гарсіа) танцює в кабаре.

Панель «Люцифера» на Comic-Con, де каст співає веселу пісеньку, дивіться тут. Серіал повертається 2 жовтня.

9 червня 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик 3 сезону серіалу «Люцифер» з Томом Еллісом і Лорен Джерман повідомляє, що його майбутні серії будуть традиційно виходити щопонеділка, але в новий час, а після них відбудеться прем'єра нового супергеройського серіалу від Marvel «Обдаровані».

«Люцифер» повернеться на екрани цієї осені.

4 вересня 2016,  22:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в Лос-Анджелес прибуває мати головного героя серіалу «Люцифер», а потім вирішує піти там у відрив, її синові залишається тільки... молитися.

Прем'єра 2 сезону відбудеться 19 вересня.

30 липня 2016,  10:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер «Люцифера», показаний в цьому році на Comic-Con, згадує найяскравіші моменти 1 сезону і надає перший погляд на 2 сезон, де головний герой продовжить дізнаватися ближче світ людей і, нарешті, познайомить нас зі своєю матір'ю, що втекла з пекла.

Прем'єра сезону відбудеться 19 вересня.

25 лютого 2016,  13:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Трейлер до нового серіалу «Люцифер», який вже стартував.

Занудьгувавший і нещасний володар пекла, Люцифер Морнінгстар залишив свій престол і вирушив у сучасний Лос-Анджелес, де заснував нічний клуб «Lux». Чарівний, харизматичний і диявольськи привабливий Люцифер насолоджується своїм відпочинком — вином, жінками і музикою поки красива поп-зірка не виявляється вбитою на порозі його клубу…