Новини про серіал (2017 – ...)

7 грудня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні фентезі «Американські боги», заснованого на романі-бестселері письменника Ніла Геймана, з'являться зірка екшен-дилогії «Мачете» Денні Трехо та зірка хітового серіалу «Гра престолів» Іван Реон. Перший погляд на їхніх героїв представляє свіжий трейлер.

Читати далі...
10 жовтня 2020,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тінь Мун заявляє про те, що він Бог, в тизер-трейлері 3 сезону фентезійного серіалу «Американські боги», який вийшов в рамках його панелі на віртуальній конвенції New York Comic Con в п'ятницю.

Читати далі...
16 квітня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники «Доктора Хто», кидайте все і біжіть мерщій сюди! Актор Артур Дарвілл знову приміряв образ Рорі Вільямса в новій короткометражці науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яку він записав у себе вдома на карантині.

Читати далі...
28 лютого 2020,  01:11 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер гучного трилера «Полювання», який зняв режисер популярних серіалів «Світ Дикого Заходу» і «Американські боги» Крейг Зобел. І цей фільм вже порівнюють з хітом Джордана Піла «Пастка».

Група схиблених багатіїв-маніяків збирається в глушині для незвичайного полювання... на звичайних людей. Одна з жертв, молода жінка на ім'я Крістал, яку втілює зірка серіалу «Блиск» Бетті Гілпін, відмовляється приймати жахливу реальність і змінює правила гри. Всемогутні мисливці стануть здобиччю. Полювання триває!

Компанію Гілпін в цій боротьбі за виживання складуть Емма Робертс, Джастін Гартлі, Айк Барінхолц та лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк. Українська прем'єра фільму «Полювання» очікується 23 квітня.

23 січня 2019,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 2 сезону драматичного фентезі «Американські боги» обіцяє нам розповісти найвеличнішу історію усіх часів. Ви готові до цього?

У 2 сезоні битва Старих і Нових Богів доходить до кризової точки, а їх долі стикаються з долями людей. Поки Містер Світ (Кріспін Гловер) готується помститися своїм ворогам, Тінь Мун (Рікі Віттл) допомагає Містерові Середі (Іен МакШейн) в його спробі переконати Старих Богів вступити в повномасштабну війну, і в цьому квесті їх супроводжують Лора (Емілі Браунінг) та Божевільний Свіні (Пабло Шрайбер). Рада в Будинку на Скелі перетворюється на хаос, відправляючи Старих і Нових Богів в різні куточки Америки, після чого вони зійдуться в Каїрі, штат Іллінойс. Тим часом Тінь повинен знайти своє місце віруючого в цьому дивному новому світі живих богів темному світі, де зміни вимагають відданості, а віра вимагає жахливих жертв.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра 2 сезону серіалу «Американські боги» відбудеться вже цієї весни, 10 березня.

6 жовтня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю в рамках конвенції New York Comic Con був представлений тизер-трейлер 2 сезону темного фентезі «Американські боги», який ви можете побачити нижче.

Колишній ув'язнений Тінь Мун (Рікі Віттл) продовжує свою неймовірну подорож із загадковим Містером Середою (Іен МакШейн) та своєю дружиною Лорою (Емілі Браунінг) по просторах Америки у пошуках Старих Богів, які вже давно живуть на цій землі. Містер Середа розповідає Тіні, що проти них повстали Нові Боги, але Тінь вже не знає, у що йому вірити. Тим часом Лора попереджає чоловіка, що Містер Середа небезпечний.

Також в трейлері з'являється лідер Нових богів Містер Світ (Кріспін Гловер) та зі зловісною посмішкою повідомляє, що гряде буря.

Точна дата прем'єри 2 сезону «Американських богів», де не буде Джилліан Андерсон, поки не повідомляється, але вона відбудеться в 2019 році.

11 січня 2018,  22:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Американські боги» Емілі Браунінг виконує пісню «New York Groove» у фрагменті драми «Золоті виходи», демонструючи свій прекрасний голос.

«Золоті виходи» повідають про драматично переплетені долі двох сімей, що живуть в Брукліні. Їх приховане неблагополуччя оголюється у всій глибині з появою іноземної дівчини — студентки за обміном, яка несподівано руйнує крихку рівновагу обох будинків. Цю героїню втілює Браунінг.

В американський прокат фільм Алекса Росса ПерріКоролева Землі») виходить в лютому.

1 квітня 2017,  16:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри нового фентезійного серіалу «Американські боги», одним з розробників якого виступає творець «Ганнібала» Брайан Фуллер, в мережу потрапила його вступна заставка, яка виглядає просто чудово. Тут багато символів і багато неону — чого ще бажати?

Трейлер «Американських богів», чия прем'єра відбудеться 30 квітня, дивіться тут.

16 березня 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер 1 сезону детективного фентезі «Американські боги» за участю Ріки Віттла, Ієна МакШейна, Емілі Браунінг, Джилліан Андерсон, Петера Стормаре та Кріспіна Гловера. Фентезі повідає про щойно звільненого з в'язниці чоловіка на ім'я Тінь Місяць, який зустрічає загадкового Містера Середу й опиняється в центрі війни між Старими і Новими Богами.

Прем'єра серіалу від творця «Ганнібала» Брайана Фуллера відбудеться 30 квітня.

23 липня 2016,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер серіалу «Американські боги», заснованого на творі Ніла Геймана, знайомить нас з колишнім в'язнем на ім'я Тінь Місяць, який зустрічає загадкового мандрівника, який називає себе містером Середою. Тінь стає його охоронцем і під час подорожі по США він дізнається, що йде війна між богами міфології і богами сучасного світу, які втілюють любов суспільства до грошей, технологій, медіа, знаменитостям і наркотиків.

Детальніше про серіал, його касти і персонажах читайте тут.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
2 липня 2016,  14:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джиллиан Андерсон поделилась первой тизер-фотографией себя в образе современной богини, которую актриса воплощает в сериале «Американские боги».

Читати далі...