Новини про серіал (2003 – ...)

19 червня 2020,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В своєму останньому в цьому сезоні випуску телеведучий Джиммі Кіммел вирішив порадувати глядачів новим епізодом телеепопеї під назвою «Моя давня ворожнеча з Меттом Деймоном». Скетч вийшов з рейтингом 18+.

Читати далі...
4 листопада 2019,  16:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для появи на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» у цей Геловін актор Антоніо Бандерас вирішив вдягти костюм свого знаменитого героя в масці з фільмів «Маска Зорро» і «Легенда Зорро».

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

23 травня 2019,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як дебютний фрагмент супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» був показаний на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», він опинився в мережі, і тепер ми всі можемо його подивитися.

У своєму другому сольнику Пітер Паркер (Том Голланд) їде разом зі своїм класом до Європи, і у Венеції під час екскурсії на них нападає гігантський водяний монстр Гідрамен. Поки Пітер намагається збагнути, як його павутина допоможе в боротьбі з водою, з нізвідки з'являється загадковий Містеріо (Джейк Джилленхол), який заспокоює монстра за допомогою магії.

Дивіться також другий український трейлер «Людина-павук: Далеко від дому», який дозволяє ближче познайомитися з Містеріо. У кіно з 4 липня.

4 червня 2018,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Екс-ведуча передачі «Орел і решка» Регіна Тодоренко оголосила, що її наступним проектом стане нічне шоу на російському телеканалі «П'ятниця».

Читати далі...
9 травня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Вуді Гаррельсон представив вчора новий фрагмент фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

У спін-оффі «Зоряних воєн» Гаррельсон втілює злочинця Тобіаса Беккета, який під час царювання Галактичної Імперії стане ментором Хана Соло (Олден Еренрайк). В даному відео Хан підкрадається до Беккета та його суворої соратниці Вел (Тенді Ньютон), які розробляють план, й розкриває їх маскування, кажучи, що вони вдягли чужу імперську форму, а насправді є злодіями, які викрадають й продають обладнання. І Хан хоче до них приєднатися.

Перший фрагмент «Соло» показав погоню за участю «Тисячолітнього сокола». У кіно фільм Рона Ховарда виходить 24 травня, і ви вже можете придбати квитки на сеанси «Соло. Зоряні війни: Історія» на нашому сайті.

3 травня 2018,  18:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Рубрика «Злі твіти» повертається, і на цей раз Джиммі Кіммел підготував тематичний випуск з акторським складом супергеройського фільму «Месники: Війна нескінченності».

Ведучий популярного американського шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» змусив прочитати образливі, але веселі повідомлення від хейтерів із Твіттеру 17 акторів нового марвелівського блокбастера, в числі яких опинилися Себастьян Стен, Скарлетт Йоханссон, Том Хіддлстон, Елізабет Олсен, Бенедикт Камбербетч, Том Голланд, Семюел Л. Джексон, Карен Гіллан, Чедвік Боузман, Кріс Претт та Кріс Еванс. Їх реакція на злі твіти була дуже різноманітною та кумедною.

Ви вже можете побачити цих акторів в їх супергеройських образах в екшені «Месники: Війна нескінченності», який вийшов в прокат тиждень тому.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
22 лютого 2018,  03:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому інтерв'ю Мейсі Вільямс, яка грає Арью Старк у «Грі престолів», повідомила, що їй відомо, чим закінчиться серіал.

Читати далі...
7 грудня 2017,  20:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який пройшов 1 грудня, телеведучий Джиммі Кіммел вирішив зібрати на своєму шоу групу знаменитостей і разом з ними заспівати пісню, що закликає до благочинності.

Композиція називається «We're Going to Hell» («Ми потрапимо в Пекло»), і в ній зірки висміюють свій багатий образ життя, відзначаючи, що якщо не будуть допомагати людям, які хворі на СНІД, то потраплять в Пекло. Кіммел особисто сів за рояль, а підспівували йому Крістен Белл, Боно з групи U2, Ештон Кутчер, Брайан Кренстон, Ріта Вілсон, D.J. Халед та Пі Дідді, який намагався грати на валторні. Свою групу вони назвали The (RED) Pack 2017, оскільки в минулому році її склад був трохи інакшим.

Через три тижні Белл можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дуже погані матусі 2», де компанію їй складає дружина Кутчера, Міла Куніс.

5 грудня 2017,  23:25 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Скориставшись своєю владою як тимчасового ведучого шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» Кріс Претт запросив до студії свою колегу Брайс Даллас Говард, разом з якою показав невеликий тизер майбутнього трейлера фільму «Світ Юрського періоду 2».

Але перед цим вони вирішили відповісти на кілька запитань з аудиторії. Говард розповіла глядачам про те, що «фільм задає складні питання про зростаючі можливості людства, за допомогою яких люди маніпулюють природою», і що «всередині її героїні Клер відбувається складний конфлікт між моральністю, апатією і особистою відповідальністю, а також хоробрістю і співчуттям», а Претт намагався збагнути, що означають сказані актрисою слова, і використовував в своїх відповідях простіші слова, як «круто» і «здорово».

Трейлер «Світу Юрського періоду 2» вийде в США увечері в четвер, тобто в Україні вже буде п'ятниця. Ви чекаєте на цей трейлер?

5 грудня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту промо-туру фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Джиммі Кіммел вирішив присвятити цій мегапопулярной франшизі одну веселу рубрику свого шоу під назвою «Непотрібна цензура».

У ній деякі слова в репліках Хана Соло (Гаррісон Форд), Люка Скайуокера (Марк Хемілл), Обі Вана (Алек Гіннесс), Йоди (Френк Оз) і Дарта Вейдера (Джеймс Ерл Джонс) з класичних та Фінна (Джон Бойега) з Рей (Дейзі Рідлі) з нових «Зоряних воєн» були замінені на звук «пі», який начебто перекриває нецензурний вислів. Цензура не обійшла стороною і невинних дроїдів C-3PO (Ентоні Деніелс), R2-D2 (Кенні Бейкер) та K-2SO (Алан Тьюдік) з торішнього спін-оффу; а джедайського мечі під час драматичного поєдинку Люка і його батька були замальовані квадратиками, що зробило їх зброю схожою на... загалом, дивіться самі.

Українська прем'єра восьмого епізоду «Зоряні війни: Останні джедаї» відбудеться 14 грудня.

21 листопада 2017,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс підніс телеведучому Джиммі Кіммелу на його день народження незвичайний подарунок — екранізацію коміксу «Приголомшлива десятка», який Кіммел написав в 10 років.

Ролі в фейковому трейлері цього супергеройського екшену, який Абрамс особисто представив на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», виконали: Бен Аффлек (Мускулмен), Біллі Крудап (його помічник Різнобарвний малюк), Зак Галіфіанакіс (Суперкачка), Шакіл О'Ніл (бог зброї Шпиль), Тай Баррелл (бог чудес Міргів), Вілл Арнетт (бог погоди Мейнстром), Джейсон Бейтман (Зв'язувальник), Джон Хемм (Щасливий хлопець), Дженніфер Еністон (Лазерна дівчина) та кузен Сел (Супер Сел). Вони зібралися разом, щоб перемогти злого доктора Грома, якого грає давній ворог Кіммела, Метт Деймон. А допомагати йому в знищенні Землі буде Ванда Сайкс (майстер Відбілювач).

Зараз Аффлека можна побачити в ролі справжнього супергероя в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбулася 16 листопада.