Новини серіалів про (2008 – 2013)

18 вересня 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У хітовому серіалі «Пуститися берега» Браян Кренстон втілював злочинця, а тепер він опиняється на іншій стороні закону в драматичному міні-серіалі «Ваша честь», трейлером якого поділився канал Showtime.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  21:50 | Новини серіалів

У кожної правди є свої наслідки. Стримінговий сервіс Apple TV+ показав офіційний трейлер свого нового детективного серіалу «Truth Be Told», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» і «Оскар» Октавія Спенсер.

Нова багатосерійна історія від продюсера серіалу «Гарна дружина» Нішель Д. Трамбл розповість про ведучу популярного подкасту про злочини Поппі Парнелл (Спенсер), яка знаходить нові докази по справі про вбивство, що зробило її національною сенсацією. Їй належить знову зіткнутися віч-на-віч з Ворреном Кейвом (зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол), якого вона можливо помилково допомогла відправити за ґрати 18 років тому. Її розслідування торкнеться сучасних проблем конфіденційності, медіа та расизму.

У серіалі також з'явиться зірка «Майстрів сексу» Ліззі Каплан, яка зіграє сестер-близнючок. Прем'єра серіалу «Truth Be Told» відбудеться 6 грудня.

20 травня 2019,  17:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол шукає сенс життя в офіційному трейлері 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу».

Відео знайомить нас з новим героєм (Аарон Пол), який не може знайти своє місце в цьому чудовому світі майбутнього, де все на перший погляд є дивовижним, але якщо копнути глибше, то все це просто обман. Вдень він працює будівельником, а ввечері стає главою банди, яка займається грабунком. Він намагається знайти себе і свій шлях, сенс, людину, заради якої варто жити... і в кінці він зустрічає її поранену Долорес (Еван Рейчел Вуд), і його життя кардинально змінюється.

Наприкінці трейлер підтверджує, що прем'єра нових серій «Світу Дикого Заходу», де також зіграють Тенді Н'ютон, Джеффрі Райт, Ед Гарріс, Тесса Томпсон, Люк Гемсворт і Венсан Кассель, відбудеться в 2020 році.

26 липня 2018,  23:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con був представлений повноцінний трейлер 4 сезону кримінальної драми «Краще подзвоніть Солу», де головну роль виконує 3-разовий номінант на премію «Золотий глобус» Боб Оденкірк.

Події нових серій приквела серіалу «Пуститися берега» слідують за жахливим суїцидом Чака (Майкл Маккін), показуючи, як ця трагедія вплинула на його брата Джиммі (Оденкірк). У трейлері присутня сцена похорону, після якого Джиммі відчайдушно намагається знайти собі нову роботу, поки не може займатися адвокатською практикою. І раптом у нього з'являється одна ризикована ідея, якою він ділиться з Майком (Джонатан Бенкс).

Коли на екрані починає миготіти нарізка кадрів з майбутніх серій, то можна помітити, як Джиммі перебирає в шафі сорочки різних кольорів, які пізніше стануть фірмовим стилем Сола Гудмана в «Пуститися берега».

Прем'єра 4 сезону серіалу «Краще подзвонiть Солу» відбудеться 6 серпня.