Новини про серіал (2018 – ...)

1 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схиліться перед новою Королевою Травня! Аріана Гранде офіційно стала головною прихильницею культового фільму жахів «Сонцестояння», обравши його в якості теми для вечірки на свій 27-й день народження.

Читати далі...
7 лютого 2020,  10:57 | Новини серіалів

«Реальність це хвороба. Фантазія це ліки». Так вважає Джим Керрі в фінальному трейлері 2 сезону драматичної комедії «Жартую».

У серіалі Дейва Голстейна і Мішеля Гондрі Керрі втілює телеведучого Джеффа Піклса, чиє шоу «Час ляльок з містером Піклсом», яке так люблять американські діти, вперше за 30 років знімають з ефіру. Перебуваючи в пошуках нового способу спілкування зі своєю аудиторією, Джефф створює дивну ляльку-робота, яку ви можете побачити в трейлері. Він також переживає зрив, змінює зачіску, потрапляє в лікарню і знаходить вихід з цієї важкої особистісної кризи в безмежній фантазії та своїй люблячій родині.

Однією із запрошених зірок у нових серіях буде співачка Аріана Гранде, яку ви можете помітити в трейлері в образі феї. Прем'єра 2 сезону серіалу «Жартую» відбудеться вже через пару днів, 9 лютого.

20 січня 2020,  14:34 | Новини серіалів

Скучили за містером Піклсом? На честь Дня народження видатного коміка Джима Керрі, який був 17 січня, канал Showtime поділився з нами новим трейлером 2 сезону його драматичної комедії «Жартую».

Другий сезон серіалу починається через декілька моментів після кліффхенгера першого сезону, показуючи, що улюблене шоу американських дітей «Час ляльок з містером Піклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. І тепер відомому телеведучому Джеффу Піклсу (Керрі) потрібно знайти новий спосіб, як спілкуватися зі своєю аудиторією. Опинившись без улюбленого шоу, Джефф потрапляє в сіру зону свого життя і відкриває в собі нову сторону в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками і ентузіазмом.

Серіал «Жартую» повернеться на екрани 9 лютого. Компанію Керрі в 2 сезоні складуть Кетрін Кінер, Френк Ланджелла, Джуді Грір та Аріана Гранде.

10 серпня 2019,  11:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до продовження дивних пригод Джима Керрі? Телеканал Showtime поділився офіційним трейлером 2 сезону драмеді «Жартую», яка має 2 номінації на премію «Золотий глобус».

У нових серіях телеведучий Джефф Піклс (Керрі) повинен знайти новий спосіб спілкування зі своїми шанувальниками, коли його улюблене шоу «Час ляльок з містером Пиклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. Джефф створює новий і вельми спірний метод прямого спілкування з дітьми з усього світу і вперше за свою кар'єру стикається з ворожістю. Поки він подорожує по моральним сірим зонам свого життя, герой відкриває нову сторону себе в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками та ентузіазмом.

Прем'єра 2 сезону «Жартую», де разом з Керрі зіграють Френк Ланджелла, Джуді Грір, Кетрін Кінер і Аріана Гранде, відбудеться восени, 3 листопада.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
10 серпня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив повноцінний трейлер свого нового серіалу «Жартую» («Kidding»), де драма переплітається з безумством, сміхом, депресією і... маппетами.

Володар премії «Золотий глобус» Джим Керрі грає тут ікону дитячого телебачення Джеффа, відомого як містер Піклс, який є маяком доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки. Але коли його сім'я починає розпадатися, Джефф стикається з особистою кризою, якій не допомагають ні казки, ні байки, ні надихаючі промови, що він проголошує з екранів телевізорів.

Разом з Керрі в «Жартую» знялися Джуді Грір, Кетрін Кінер та Френк Ланджелла.

Перша серія серіалу, який зняв режисер фільму «Вічне сяйво чистого розуму» Мішель Гондрі, вийде на екрани 9 вересня.

11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  01:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний комік Джим Керрі повертається на телебачення в драматично-комедійному серіалі від Showtime «Kidding» («Жартую»).

Керрі втілює Джеффа, відомого як містер Піклс, ікону дитячого телебачення та маяк доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки, який також керує багатомільйонним брендом. Але коли в сім'ї Джеффа трапляється серйозна криза, немає ніякої казки або байки, що могли б вирішити його проблеми, які стрімко накопичуються, не даючи герою достатньо часу, щоб з ними впоратися. В результаті добра людина стикається з жорстоким світом і починає повільно втрачати розум, спостерігати за чим одночасно кумедно й боляче.

Перед цим Керрі виконував головну роль на телебаченні в скетч-шоу «В яскравих фарбах», яке виходило на екрани на початку 1990-х.

Прем'єра серіалу «Kidding», де також зіграють Кетрін КінерПастка», «Сорокарічний незайманий») і Джуді ГрірЛюдина-мураха», «Світ Юрського періоду»), відбудеться 9 вересня.