Новини про серіал (2018 – 2023)

9 березня 2021,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал NBC поділився повноцінним трейлером 3 сезону надприродної драми «Маніфест», який обіцяє розкрити глядачам шокуючу правду.

Читати далі...
10 січня 2020,  14:48 | Новини серіалів

Канал NBC представив новий атмосферний тизер-трейлер 2 сезону надприродної драми «Маніфест», в якому герої знову повертаються на борт загадкового рейсу Монтего 828 і не можуть зрозуміти, що це означає.

Тизер показує головних героїв серіалу Мікаелу (Меліса Роксбур) і Бена Стоунів (Джошуа Даллас), які є сестрою і братом, а також до них приєднується медик Саанві Бал (Парвін Каур). Вони знаходяться на роботі, як раптом зверху на них починає падати щось схоже на сніг, але виявляється, то це попіл. Герої переносяться у той самий літак Монтего 828, вірніше на його розбиті руїни, і Мікаела запитує у брата: «Ось, що з нами сталося? Ми розбилися?»

Серіал «Маніфест» повернувся на екрани 6 січня, а його нова серія «Grounded» («Приземлені») вийде 14 січня за українським часом.

4 січня 2020,  20:28 | Новини серіалів

Тизер-трейлер 2 сезону надприродного серіалу «Маніфест» від продюсера Роберта Земекіса обіцяє ще більше драми і повернення на той самий борт.

«Маніфест» розповідає про пасажирів загадкового рейсу, які приземляються на землю і виявляють, що з моменту їхнього зльоту пройшло цілих 5 років. На борту того літака були брат і сестра Бен (Джошуа Даллас) та Мікаела (Мелісса Роксбур), і в тизер-трейлері Мікаела намагається знайти Зіка (Метт Лонг), але їй не дають з ним поговорити, оскільки йому в цей час роблять смертельну ін'єкцію. Як раптом Мікаела та Зік знову переносяться на той самий літак. Вона відчайдушно намагається його врятувати, але не може дотягнутися, і він вилітає з дірки, пробитої у фюзеляжі. Невже це і є його доля?

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Маніфест» отримала назву «Fasten Your Seatbelts» («Пристебніть ремені») і вийде на телеекрани 7 січня за українським часом.

31 серпня 2018,  15:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Якось у казці» Джош Даллас повертається на телеекрани в новому детективному серіалі «Маніфест», який продюсує творець трилогії «Назад у майбутнє» Роберт Земекіс.

«Маніфест» буде слідувати за групою пасажирів літака, який після турбулентності зник в небі в 2013 році. Через 5 років він приземляється в аеропорту, його пасажири не постаріли ні на день, але їхні життя кардинально змінилися, адже світ навколо не зупинявся ні на хвилину. Тепер вони повинні знайти себе в цьому новому світі, де вони стільки всього пропустили.

Перша серія «Маніфесту», де компанію Далласу складають Мелісса Роксбур, Дж.Р. Рамірез, Джек Мессіна, Луна Блейз Бойд і Афіна Карканіс, вийде 24 вересня.