Новини серіалів про (2018 – ...)

2 березня 2019,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер продовження 2 сезону популярної підліткової драми «Школа» представляє нову скандальну героїню Єву, яка є двоюрідною сестрою Лоли і тепер буде вчитися в її школі.

Імідж та особисте щастя Лоли (Єлизавета Василенко) опиняються під загрозою, коли її тітка вирішує перевести свою донечку Єву до 10-А класу школи, де навчається Лола. Новенька тут же об'єднується з однокласницями проти Лоли, шпигує за сестрою і погрожує розповісти всім, «як насправді живе королева моди». Так що випускний точно не буде нудним.

Нова серія серіалу «Школа» вийде на каналі 1+1 в понеділок, 4 березня, о 20:45.

26 лютого 2019,  16:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дорослі діти великі проблеми. Канал 1+1 поділився офіційним трейлером продовження 2 сезону популярного українського серіалу «Школа», який отримав назву «Школа. Випускний»​.

У майбутніх серіях хітової підліткової драми «Школа» учні 11-А класу — Ніка (Ірина Кудашова), Лола (Ліза Василенко), Паша (Олександр Петренко), Даня (Даня Вегас) та інші — готуються до доленосного вечора — випускного, після якого кожен з них піде своєю дорогою у доросле життя. Але поки вони не розлучилися, на героїв чекає нова драма, нові злети й падіння, нові конфлікти з однокласниками та батьками, а також нові романтичні моменти.

Серіал «Школа» повернеться на телеекрани в понеділок, 4 березня.

27 серпня 2018,  15:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик 2 сезону українського серіалу «Школа» присвячений його найскандальнішій учениці Лолі, яку втілює актриса Ліза Василенко.

В нових серіях, вирішивши, що відносин з однолітками з неї досить, Лола зустрічає чоловіка, який в два рази її старше, і заводить з ним роман, поки однокласник Антон (Богдан Осадчук) продовжує свої відчайдушні спроби завоювати її серце. Щоб зробити свій блог популярнішим, Лола знімається у відвертій фотосесії у ванній. В школі у неї виникає конфлікт з ученицями з іншого класу, і Дарина Петрівна (Альона Курта) попереджає дівчину, що та «вилетить зі школи на раз-два». На додаток до всього цього бабусю Лоли забирає швидка, і старшокласниця не знає, чим їй тепер годувати своїх маленьких братів.

Дивіться також повноцінний трейлер 2 сезону серіалу «Школа».

Прем'єра 2 сезону «Школи» відбудеться сьогодні, 27 серпня, о 20:30 на телеканалі 1+1.

11 серпня 2018,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал 1+1 нарешті представив офіційний трейлер 2 сезону своєї хітової підліткової драми «Школа», який отримав назву «Недитячі ігри».

Учні повертаються з літніх канікул для свого випускного шкільного року, який буде наповнений різними випробуваннями. У школі з'являються нові обличчя: Максим, давній друг Катерини Анатоліївни (Яніна Андреєва), і новий учень Данило, зустріч з яким жахає Ніку (Ірина Кудашова). Лола (Ліза Василенко) знову відмовляє Тосі (Богдан Осадчук) і вирішує закрутити роман з Максимом, який набагато старший за неї. Дарина Петрівна (Альона Курта) рекомендує Катерині Анатоліївні шукати нову роботу. А коли Катя і Алекс (Микита Вакулюк) вирішують бути разом, на порозі з'являється колишня Алекса Мері з великим сюрпризом.

Перша серія 2 сезону «Школи», де також повернуться Олександр Петренко (Паша), Олег Виговський (Назар), Анна Трінчер (Ната) і Карина Чернявська (Ася), вийде на телеканалі 1+1 у понеділок, 27 серпня, о 20:30.