Коли ми вдома. Нова історія (2018) серіал

Коли ми вдома. Нова історія

«Коли ми вдома. Нова історія» – легкий і веселий серіал про еволюцію сімейних взаємин – від початку спільного життя і до старості. Головні герої – п’ять українських сімейних пар різного віку і ступеня розвитку стосунків, які не знайомі між собою. Події в комедійному серіалі розгортаються не тільки в стінах квартир, а й за їх межами.

Над комедійним серіалом працює українська команда, знімаються також виключно українські актори. «У нас була принципова позиція – знайти саме українців. Хотілося, щоб у серіалi був місцевий колорит. Український глядач повинен впізнавати себе в героях нашої комедії. Ми дуже довго підбирали акторів, здатних втілити на екрані персонажів сучасної української дійсності, – каже керівник проекту і продюсер Максим Литвинов.

У серіалі сімейні пари не пов’язані між собою, і в той же час їхнi проблеми дуже схожі. Ми показуємо еволюцію сімейних стосунків з основними її віхами: коли пара тільки з’їхалася, поява першої дитини, криза середнього віку, пенсія, а в україномовній родині джерело проблем – проживання невістки зі свекрухою під одним дахом, така собі сучасна «Кайдашева сім’я». Серіал комедійний і дуже легкий для перегляду і, відповідно, дуже важкий для виробництва».

«Коли ми вдома» тепер лірична комедія. Скетчком – це короткі ситуації, не пов’язані між собою, а серіал – це цілісний твір, одна велика історія. Глядачам більше розкриються характери персонажів, вони побачать знайомих героїв абсолютно з інших сторін», – коментує креативний продюсер серіалу Дмитро Танкович.

Акторський склад серіалу залишається незмінним: Станіслав Боклан, Тетяна Шеліга, Кирило Бін, Катерина Кістень, Олексій Тритенко, Катерина Колесник, Костянтин Войтенко, Альона Алимова, Андрій Пономаренко, Ірина Андрєєва, Тетяна Зіновенко. Окрім головних персонажів, глядачі побачать багато додаткових героїв, серед яких: Олеся Власова, Олексій Смолка, Павло Зібров, Анастасія Блажчук, Філіп Козлов, Ніна Касторф, гурт СКАЙ та багато інших.

Керівник проекту «Коли ми вдома. Нова історія» – Максим Литвинов (шоу «Х-фактор»,«Україна має талант», «Танцюють всі!», серіал «Швидка допомога»). Головні режисери-постановники: Олександр Островий і Антон Щербаков. Креативні продюсери – Дмитро Танкович, Павло Кривчик і Олексій Поляков. Головний редактор – Тала Онiщук.

Комедійний серіал «Коли ми вдома. Нова історія» виробництва кінокомпанії StarLight Films на замовлення телеканалу СТБ вийде в ефір у новому телесезоні.

Зв’яжіться з нами за телефоном: (044) 501-98-98, 501-98-99

Дивіться прем’єрні серії «Коли ми вдома. Нова історія» з понеділка по пятницю в 19:00 (повтори в 18:00) на телеканалі СТБ.

100%
1
0%
0

Жанри: комедія, сімейний
Країна: Україна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Коли ми вдома. Нова історія». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про серіал «Коли ми вдома. Нова історія»

Написати коментар...
Написати коментар...

Коли ми вдома. Нова історія, серіал 2018
Жанри: комедія, сімейний
Україна