Новини про серіал (2015 – ...)

26 серпня 2019,  13:56 | Новини серіалів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон готовий до епічного фіналу в офіційному трейлері 5 сезону серіалу «Футболісти», який має 4 номінації на премію «Еммі».

На початку 5 сезону Спенсер (Двейн Джонсон), мирно насолоджуючись виходом на пенсію і розмірковуючи про своє минуле, отримує спокусливу пропозицію стати першим темношкірим власником команди в історії професійного футболу, а Джо (Роб Кордрі) готується до великої угоди зі Sports X разом зі своїм новим партнером Ленсом (Расселл Бренд).

Перша серія 5 сезону «Футболістів» вийшла на американському телебаченні вчора, 25 серпня. Прем'єра наступної серії відбудеться 1 вересня.

4 серпня 2019,  18:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO представив цього тижня тизер-трейлер 5 сезону своєї спортивної драмеді «Футболісти», головну роль в якій грає Двейн Джонсон.

Серіал «Футболісти», на чиєму рахунку є 3 номінації на премію «Еммі», слідує за колишнім гравцем в американський футбол Спенсером Страсмором (Джонсон), який вирішив стати найбільш успішним менеджером футбольної індустрії. У трейлері він згадує свій життєвий шлях і зазначає, що нічого в цьому житті не дається даром якщо ти чогось хочеш, то потрібно взяти це самому.

Прем'єра 5 сезону «Футболістів» відбудеться наприкінці літа, 25 серпня.

Зараз Джонсона можна побачити в найближчому кінотеатрі в пригодницькому екшені «Форсаж: Гоббс та Шоу», де компанію йому складає Джейсон Стейтем.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
27 червня 2018,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 4 сезону спортивного драмеді «Футболісти» представляє нового персонажа у втіленні Расселла Бренда.

У нових серіях Спенсер (Двейн Джонсон) і Джо (Роб Кордрі) вирушають підкорювати Лос-Анджелес, з яким у Спенсера пов'язані болючі спогади — він не був в Місті ангелів з тих пір, як поховав свого брата. Партнери налаштовані серйозно і збираються стати медіамагнатами узбережжя, але зв'язуються з ненадійною людиною — фахівцем з екстремальних видів спорту Ленсом Клайансом (Бренд). Після Спенсер опиняється у в'язниці, а коли повертається, то повідомляє своїй команді, що ніхто нікуди не їде, і що вони йдуть на війну.

Прем'єра 4 сезони «Футболістів», де також повертаються Джон Девід Вашингтон, Омар Бенсон Міллер, Донован В. Картер і Трой Геріті, відбудеться 12 серпня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
2 червня 2018,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка голлівудських екшенів Двейн Джонсон знову продемонстрував, що під його купою м'язів ховається добре серце, поділившись зворушливою історією про пташку, яку знайшов на своєму ґанку.

Читати далі...
30 травня 2018,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився першим тизер-трейлером 4 сезону серіалу «Футболісти», головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Спенсер (Джонсон) і Джо (Роб Кордрі) прибувають в Лос-Анджелес, але незважаючи на показані в цьому відео білі пляжі, високі хвилі для серфінгу, яскраві спортивні автомобілі й шикарні особняки, головний герой відзначає, що «Л.А. може бути темним місцем». Але у Спенсера вже є план, як підкорити це узбережжя, — вони стануть медіамагнатами.

«Футболісти», на чиєму рахунку є номінація на премію «Еммі», повертаються з новими серіями 12 серпня.

22 березня 2018,  19:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія зі зйомок 4 сезону драмеді «Футболісти» показує Двейна Джонсона у в'язниці.

Читати далі...
17 січня 2018,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Почалися зйомки нового сезону спортивної драмеді «Футболісти», де Двейн Джонсон грає головну роль.

Читати далі...
3 липня 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 3 сезону спортивної комедії «Гравці» («Футболісти») з Двейном Джонсоном в головній ролі відправляє нас в Лас-Вегас, де його герой Спенсер Страсмор збирається зробити справжнє шоу, щоб пропіарити американський футбол. Компанію Джонсону, Джону Девіду Вашингтону та Робу Кордрі тут складе Стів Гуттенберг, якого ви, напевно, пам'ятаєте по втіленню Кері Махоуни в «Поліцейській академії».

Прем'єра нового сезону, де також з'явиться Серінда Свон з «Надлюдей», відбудеться 23 липня.

2 червня 2017,  15:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повертається в образі колишнього гравця НФЛ, який став фінансовим менеджером, Спенсера Страсмора в першому тізері 3 сезону спортивного ситкому «Гравці». Разом з Джо (Роб Кордрі) він збирається розширити сферу свого впливу на весь світ, але може виявитися, що Спенсер занадто багато на себе взяв. Але він не планує зупинятися.

«Гравці» повертаються на екрани 23 липня.

8 квітня 2017,  19:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив перевірити вокальні дані акторів зі своїх найпопулярніших серіалів, як «Гра престолів», «Світ Дикого Заходу», «Кремнієва долина», «Віце-президент», «Дівчата» й «Футболісти», давши їм озвучити свою нову заставку. Вийшло у них це з другого разу, але актори постаралися на славу. Кращими моментами відео, звичайно, є основні герої «Гри престолів», які постали тут в своїх нових костюмах. Тільки й встигай натискати на паузу, щоб краще їх розглянути.

Повноцінний тизер 7 сезону популярного фентезійного серіалу, знятого за мотивами романів Джорджа Р.Р. Мартіна, дивіться тут.

27 квітня 2016,  14:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер-трейлер до 2 сезону спортивного драмеді «Футболісти», де протистояти фінансовому менеджеру у виконанні Дуейна Джонсона буде успішний фінансист, якого грає Енді Гарсіа.

Прем'єра 2 сезону відбудеться 17 липня.