Новини про серіал (2014 – ...)

14 травня 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прошлой неделе вышли украинские трейлеры к фильмам «Хищник», «Mamma Mia! 2» и «В темноте», дублированные ТВ-ролики «Мир Юрского периода 2» и «Миссия невыполнима: Фолаут», а также новые трейлеры картин «Шпион, который меня кинул» и «Во власти стихии» и марвеловских сериалов «Люк Кейдж» и «Плащ и Кинжал».

Читати далі...
12 травня 2018,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив офіційний трейлер 4 сезону драматичного серіалу «Коханці», на чиєму рахунку є 3 премії «Золотий глобус».

«Коханці» досліджують емоційні та психологічні наслідки зради, яка знищила два шлюби, і злочину, який знову об'єднав цих людей. Новий сезон розпочнеться з того, що Ноа (Домінік Вест), Хелен (Мора Тірні), Елісон (Рут Вілсон) і Коул (Джошуа Джексон) опиняються кожен на своїй орбіті, відсторонившись один від одного та все більше віддаляючись від того місця, де вони всі починали.

Прем'єра 4 сезону «Коханців» відбудеться в наступному місяці, 17 червня.

18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
12 січня 2015,  17:30 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері, 11 січня, пройшла 72-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус-2015», де вручили нагороди кращим представникам кіно і телебачення минулого року. Ведучими шоу знову були Тіна Фей і Емі Полер. Тепер залишилося тільки дочекатися «Оскара», щоб звірити результати.

Цілих 3 нагороди вчора отримала «Юність», ставши Кращим драматичним фільмом, і зробивши Річарда Лінклейтера Кращим режисером, а Патріцію Аркетт Кращою актрисою другого плану.

Спочатку лідером за кількістю номінацій був «Бёрдмен», але переміг він тільки в двох категоріях: Кращий актор в комедії або мюзиклі - Майкл Кітон, і Кращий сценарій - Алехандро Гонсалес Іньярріту, Ніколас Джіакобоне, Олександр Дінеларіс і Армандо Бо.

Кращими актрисою і актором драматичного фільму стали Джуліанна Мур і Едді Редмейн. Кращою актрисою в комедії або мюзиклі визнали Емі Адамс за її зображення художниці Маргарет Кін у фільмі «Великі очі». А Кращим актором другого плану назвали Дж.К. Сіммонса.

Серіали «Коханці» і «Фарго» отримали по 2 нагороди, «Справжній детектив» з 4 номінацій не виграв жодної.

Читати далі...
9 січня 2015,  15:05 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Гільдія сценаристів Америки (Writers Guild of America) оголосила номінантів на свою щорічну премію, переможці якої потім часто отримують номінацію на «Оскар» або навіть саму золоту статуетку.

У п'ятірці кращих Оригінальних сценаріїв року виявилася «Юність», без якого рідко обходиться список кращих, «Готель «Гранд Будапешт», за який вже не раз відзначали талант Уеса Андерсона, і три сценарії: до біографічної драми «Мисливець на лисиць», музичної драми «Одержимість» і трилеру «Стрінгер».

Несподівано було побачити в категорії Адаптований сценарій «Вартових Галактики», адже вони засновані на коміксі, але сценаристам Джеймсу Ганну і Ніколь Перлман дійсно вдалося створити сильну основу для свого марвеловского блокбастера, адже фільм високо оцінили критики, а глядачі помістили його в Топ-250 на сайті IMDB. У цьому плані і у «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього» міг би бути непоганий шанс, але не судилося.

Не виявилося в номінації «Бёрдмена», єдиного з п'яти сценаріїв, які номіновані на «Золотий глобус-2015».

Читати далі...