Новини фільмів про (2015 – 2016)

16 липня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Американська історія жахів» і «Королеви крику» Емма Робертс намагається втекти з підозрілого чарівного місця в трейлері фільму «Райські пагорби».

Дівчина Ума у втіленні Робертс прокидається в дивному пансіонаті «Райські пагорби», куди сім'ї з вищого суспільства відправляють на перевиховання своїх дочок. Пансіонатом керує загадкова Графиня (Мілла Йовович). Відкрита Ума заводить дружбу з іншими дівчатами з пансіонату Хлоєю (Даніель Макдональд), Ю (Аквафина) та мексиканської поп-зіркою Амарною (Ейса Гонсалес). Але незабаром головна героїня розуміє, що за всією цією красою ховається жахливий секрет, і вони з подругами намагаються втекти, поки пансіонат не поглинув їх повністю.

У світовий прокат картина режисера Еліс Веддінгтон, яка була представлена на кінофестивалі «Санденс» на початку року, вийде восени. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
18 липня 2016,  14:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Королев крику» Ліа Мішель взяла шанувальників з собою на зйомки промо-фотосесії 2 сезону «Королев крику», в тому числі і представляючи перший погляд на Тейлора Лотнера в образі неврівноваженого доктора.

Читати далі...