Новини про серіал (2014 – ...)

5 березня 2021,  15:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу фінальної серії серіалу «Ванда/Віжн» його головна зірка Елізабет Олсен, також відома як Ванда Максімофф/Багряна відьма, стала гостею «Нічного шоу з Джиммі Феллоном». І ведучий не упустив можливість знятися разом з нею в епічному скетчі під назвою «Феллон/Віжн».

Читати далі...
21 липня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Друзі» Девід Швіммер розкрив, що зйомки його спецвипуску для стримінгової платформи HBO Max можуть початися вже наприкінці літа.

Читати далі...
23 квітня 2020,  21:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Люди Ікс» Г'ю Джекман вирішив перетворити новий випуск «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» на кулінарний майстер-клас і приготувати разом з ведучим святковий хліб хала.

Читати далі...
16 квітня 2020,  15:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Два тижні тому зірка франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф зізнався Стівену Колберу в тому, що проводить свій карантин разом з Лего, а тепер про свою одержимість Лего в інтерв'ю з Джиммі Феллоном розповіла Анна Кендрік.

Читати далі...
19 грудня 2019,  14:42 | Новини зірок

Вже пізно, а ваші гості не розуміють натяків, що їм пора йти додому? Тоді новий святковий скетч «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» за участю Раяна Рейнольдса покаже вам вихід з цієї складної ситуації.

У скетчі Рейнольдс втілює господаря будинку, який влаштував святкову вечірку, але вже 11 годин ночі, й ніхто з його гостей, в числі яких ведучий шоу Джиммі Феллон, не думає йти. Він пробує різні натяки, але друзі продовжують пити вино і спілкуватися, і тоді головний герой знаходить вихід — свічка «Забирайтеся на х*й з мого дому». Як тільки її запалюєш, її «чарівний» запах змусить ваших гостей одуматися і поквапитися забратися з вашого будинку.

Зараз Рейнольдса можна побачити в головній ролі в новому бойовику Майкла Бея «Шестеро поза законом», який вийшов минулого тижня на Netflix.

18 листопада 2019,  19:07 | Новини зірок

Зірка майбутнього діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Крістен Белл відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де разом з його ведучим виконала епічний меш-ап знаменитих пісень від Disney.

Новий дует Крістен Белл і Джиммі Феллон заспівав у студії шоу такі хіти з фільмів та мультфільмів Disney, як «A Whole New World», «Beauty and the Beast», «When You Wish Upon a Star», «Under the Sea», «The Bare Necessities», «Can You Feel the Love Tonight» і «Supercalifragilisticexpialidocious». А наприкінці Феллон емоційно проспівав «Into the Unknown» з «Крижаного серця 2», після чого Белл виконала «Let It Go» з першої частини пригод Ельзи і Анни.

Ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. У широкий український прокат мультфільм виходить у четвер, 21 листопада.

16 вересня 2019,  23:36 | Новини зірок

Американська поп-діва Дженніфер Лопез знову довела всьому світу, що відмінно танцює різні танці, включаючи культові танці своїх колег по сцені Бейонсе, Леді Гаги, Брітні Спірс та Майлі Сайрус.

Ставши гостею на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня, Лопез змінила сукню на зручний топ і спортивні штани, щоб станцювати разом з його ведучим Джиммі Феллоном культові танці з музичних кліпів. Вони завзято виконали дуетом танці зі знаменитих кліпів різних декад «Single Ladies», «Bye Bye Bye», «Chandelier», «Oops!...I Did It Again», «Bad Romance», «Gangnam Style» і завершили все в дусі Вітні Г'юстон та її відео «I Wanna Dance With Somebody». Який з цих танців вам сподобався найбільше?

Зараз Лопез можна побачити на великому екрані в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», чий фінальний трейлер дивіться тут.

29 грудня 2018,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Ембер Герд пояснила, якими суперздібностями володіє її підводна принцеса Мера у супергеройському екшені «Аквамен».

Читати далі...
7 жовтня 2018,  15:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Опинившись на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном», актор Марк Руффало видав всі секрети про майбутній супергеройський блокбастер «Месники 4», включаючи його назву і фінальну битву.

Проект «Месники 4» оточений величезною таємницею, яку компанія Marvel Studios оберігала довгий час, але вони не догляділи за Руффало, який після Тома Голланда є одним з найбільш балакучих акторів MCU. Ведучий Джиммі Феллон почав задавати йому провокаційні питання щодо очікуваного блокбастера, і той вирішив поділитися з глядачами інформацією. Але в кінці його занесло, і Феллону довелося закривати рот акторові, оскільки він занадто багато розповів.

Звичайно, це все була гумористична постановка, так що дивіться відео без страху почути спойлери. Їх ретельно оберігають звуки «пі-і-і-і».

В український прокат «Месники 4» прибудуть 2 травня 2019 року.

4 червня 2018,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Екс-ведуча передачі «Орел і решка» Регіна Тодоренко оголосила, що її наступним проектом стане нічне шоу на російському телеканалі «П'ятниця».

Читати далі...
20 січня 2018,  01:51 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт зіграв з ведучим «Нічного шоу» Джиммі Феллоном в гру «Співпадіння!», яка їх дуже зблизила.

Сенс гри полягає в тому, щоб гравці одночасно говорили першу асоціацію на задану тему і щоб якомога більше їх асоціацій співпало. Щоб встановити ментальний зв'язок один з одним, Гемсворт і Феллон наділи спеціальну подвійну рукавичку. А потім актор запропонував цілуватися крізь свої руки кожен раз, коли їх асоціації збігаються, порівнявши цю ситуацію зі шлюбом.

Зараз Гемсворт зайнятий промо-туром військового бойовика «Кавалерія», де знявся разом з дружиною Ельзою Патакі.

28 грудня 2017,  00:42 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Бойега вміє круто танцювати в стилі Майкла Джексона, що актор показав на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Зірка «Зоряних воєн» розповів Джиммі Феллону, що після приходу слави він ходить за покупками в цілодобовий магазин о 4:30 ранку, надівши піжаму, щоб ніхто не подумав, що він — той хлопець з «Зоряних воєн», і тому він дуже радий поїхати на свята в Нігерію, звідки родом його батьки, щоб відірватися там на повну. А в кінці інтерв'ю одна шанувальниця (Дейзі Рідлі) попросила Бойегу відтворити його коронні танцювальні рухи.

Ви вже можете побачити актора в образі колишнього штурмовика Фінна у фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї».

23 грудня 2017,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка музичної комедії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік вміє не тільки грати в кіно і співати, а й вдавати свою колегу Крістен Стюарт, що продемонструвала на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Спілкуючись з Джиммі Феллоном, Кендрік зізналася, що вона показала це Стюарт, і та погодилася, що робить так своїм ротом. Щоб побачити, як Кендрік зображує Стюарт, перемотайте відео на 4:50. 

У світовий прокат «Ідеальний голос 3» вийшов на цьому тижні. Зараз Кендрік також зайнята зйомками новорічної комедії «Ноель».

18 грудня 2017,  15:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» минулого тижня номінантка на премію «Оскар» Хейлі Стайнфелд наживо виконала свій новий сингл «Let Me Go» разом з Алессо.

Стайнфелд, якій минулого понеділка виповнився 21 рік, вперше заспівала у фільмі «Ідеальний голос 2» і з тих пір вирішила розвивати свою музичну кар'єру, про що розповіла ведучому Джиммі Феллону під час інтерв'ю. Актриса також розповіла, що зустріла свого музичного продюсера Райана Теддера з групи OneRepublic за лаштунками цього шоу, і їх співпраця виявилася дуже плідною: на рахунку починаючої співачки вже є кілька платинових синглів.

На цьому тижні в світовий прокат виходить «Ідеальний голос 3», де повертається героїня Стайнфелд, а в наступному році актрису можна буде побачити в блокбастері «Бамблбі».