Новини серіалів про (2019 – ...)

13 лютого 2020,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону комедійного серіалу «Чудотворці» канал TBS поділився його розширеним фрагментом за участю акторів Деніела Редкліффа, Стіва Бушемі і Джеральдін Вісванатхан.

Читати далі...
10 грудня 2019,  17:54 | Новини серіалів

Ласкаво просимо у Темні століття! Прибув офіційний трейлер комедійної антології «Чудотворці», в якому зірка знаменитої франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф грає нащадка давнього роду тиранів.

У новому сезоні серіалу «Чудотворці» той самий акторський склад розіграє перед вами зовсім іншу історію. Тепер Редкліфф втілює принца, який не виправдовує очікування свого батька-тирана; героїня Джеральдін Вісванатхан не без причини відзначає, що вони мабуть бути «живуть в один з найгірших періодів людської історії»; а персонаж Стіва Бушемі, життєрадісний селянин, постійно потрапляє в ситуації, де його хочуть стратити.

Прем'єра нових серій «Чудотворців», де також повернеться Каран Соні, відбудеться на початку наступного року, 28 січня.

29 грудня 2018,  00:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деніел Редкліфф втілює дивакуватого янгола, а Стів Бушемі Бога-пофігіста в офіційному трейлері нового комедійного серіалу «Чудотворці».

Дебютний сезон антології «Чудотворці» буде фентезійною комедією, чиї події розвиваються на Небесах. Крейг (Редкліфф) є янголом нижчого рівня, який відповідає за молитви людей, поки його бос Бог (Бушемі), втомившись від людства, здав свій пост і готовий приступити до нового проекту. У підвал до Крейга переводять нового ангела Елізу (Джеральдін Вісванатхан), і щоб запобігти руйнуванню Землі, двом молодим янголам потрібно відповісти на дуже складну молитву: допомогти двом людям закохатися.

Прем'єра серіалу «Чудотворці» відбудеться 12 лютого.