Новини фільмів про (2018 – ...)

27 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові розслідувати нову заплутану справу разом з родиною Шерлока Холмса? У детективному фільмі «Енола Холмс» зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун втілить молодшу сестру легендарного детектива.

Читати далі...
7 травня 2020,  20:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Раян Рейнольдс і Джоді Комер, які об'єднаються в науково-фантастичному екшені «Персонаж», готуються рятувати світ на парі крутих обкладинок нового випуску журналу про кіно Total Film.

Читати далі...
4 березня 2020,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки оскароносної стрічки «Розумник Вілл Гантінг»​ Бен Аффлек і Метт Деймон возз'єднаються на великому екрані в новому історичному фільмі Рідлі Скотта «Остання дуель», і у нас вже є перший погляд на героя Аффлека.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:55 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган відкриває полювання на ґвалтівників в трейлері драматичного трилера «Перспективна дівчина», продюсером якого виступає зірка «Хижих пташок» Марго Роббі.

Фільм від сценаристки популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел слідує за дуже розумною молодою жінкою на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Компанію Малліган в цьому «неперевершено свіжому погляді на помсту» складуть Бо Бернем, Елісон Брі, Конні Бріттон, Макс Грінфілд, Кріс Ловелл і Адам Броді. Українська прем'єра фільму «Перспективна дівчина» відбудеться 28 травня.

13 грудня 2019,  18:01 | Новини фільмів

Одним з найбільш інтригуючих трейлерів нинішнього тижня став дебютний трейлер драматичного трилера «Перспективна молода жінка» за участю номінантки на премію «Оскар» Кері Малліган.

Напружена історія від сценаристки хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел обіцяє бути «смачним новим поглядом на помсту». Всі говорили, що Кессі (Малліган) була перспективною молодою жінкою... Поки одна трагічна подія не стала на шляху до світлого майбутнього. Тепер вона використовує свій гострий розум і харизму, щоб заманювати в свою пастку «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою жінкою. Проте одна несподівана зустріч збирається дати Кессі шанс виправити помилки свого минулого.

Разом з Малліган у фільмі Феннел зіграють Бо Бернем, Лаверн Кокс, Елісон Брі, Конні Бріттон, Кріс Ловелл та Адам Броді. Світова прем'єра «Перспективної молодої жінки» відбудеться у квітні 2020 року.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...