Новини серіалів про (2012 – 2019)

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
20 травня 2019,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джоан Ватсон вирішила кардинально змінити імідж і пофарбувалася в блондинку в промо-ролику фінального сезону детективного серіалу «Елементарно».

Друзі і колеги по справам з розшуку Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Л'ю) повертаються для нових пригод, і на цей раз вони будуть розкривати вбивства по той бік Атлантичного океану на батьківщині Шерлока в Лондоні. А допомагати їм в заплутаних розслідуваннях буде давня подруга Кітті Вінтер (Офелія Ловібонд).

Дует великих детективів повертається на екрани 23 травня. Фінальний сезон серіалу «Елементарно» складатиметься з 13 серій.

21 квітня 2018,  12:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвеличніші детективи повертаються в новому промо-ролику 6 сезону детективного серіалу «Елементарно».

Шерлок Холмс (Джонні Лі Міллер) і Джоан Ватсон (Люсі Лью) беруться за розслідування нових заплутаних вбивств в Нью-Йорку. Стоячи над одним тілом, Шерлок заявляє, що «цю людину не вбивав ні Бог, ні Зевс, це просто вбивство». А після ролик каже, що цю парочку може зупинити лише одне — на екрані Шерлок йде по вулиці, розмовляючи по телефону, як хтось раптово глушить його пляшкою по голові.

Прем'єра 6 сезону «Елементарно», де також повертаються Джон Майкл Хілл і Ейдан Куїнн, відбудеться 30 квітня.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
17 листопада 2015,  15:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Это зимнее межсезонье мира зарубежных сериалов наполнено громкими возвращениями и премьерами. Чтобы вы не пропустили выход уже любимого или только заинтересовавшего вас сериала, мы подготовили полный график премьер, которые будут происходить с ноября 2015 года до февраля 2016, включительно.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...