Новини зірок з (2011 – ...)

14 березня 2020,  18:35 | Новини зірок

Завжди хотіли побувати в гостях у актриси Дакоти Джонсон? Спеціально для вас (і для журналу Architectural Digest) зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» провела детальний тур своїм будинком в Голлівуді, куди актриса в'їхала 5 років тому.

Ми звикли вважати, що голлівудські актори живуть в розкоші, а їхні будинки прикрашає золото і рідкісний мармур, але будинок Джонсон зовсім не схожий на цей стереотип. Вона живе в дуже затишному двоповерховому будинку з дерева з великими вікнами, який потопає в зелені. Поруч з ним знаходиться невеликий басейн, а всередині нього можна побачити не сучасний євроремонт, а дизайн в стилі еко з нотками 70-х років і масу вантажних речей і деталей. Цікаво, що раніше в цьому будинку жив творець серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів» Раян Мерфі.

У травні Джонсон повернеться на великі екрани і заспіває в музичній комедії «Висока нота», чий український трейлер вийшов учора.

1 листопада 2019,  01:30 | Новини зірок

У телеведучої Еллен ДеДженерес є весела — для неї, не для її гостей — традиція лякати акторів та актрис під час інтерв'ю на своєму шоу. І на честь Геловіна її новою жертвою стала номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Ронан прийшла на шоу Еллен, щоб розповісти про свій новий фільм «Маленькі жінки», який виходить в український прокат 30 січня 2020 року. Спочатку вони говорили про те, що Ронан нарешті отримала в цьому році свої водійські права і тепер може їздити сама, куди захоче, хоча її лякає кількість машин на дорогах в Лос-Анджелесі; обговорили нову стрижку її собаки Френ, а коли Еллен підвела до теми Геловіна, на актрису чекали два страшні сюрпризи.

Але рекордсменом шоу з переляку залишається зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон, яку Еллен одного разу налякала цілих три рази.

23 вересня 2017,  03:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуча Еллен ДеДженерес дуже любить на своєму шоу перевіряти нерви зірок, лякаючи їх людьми в костюмах, які вистрибують звідкись або підкрадаються до гостей. Цього разу дісталося зірці «Американської історії жахів» Сарі Полсон, яка, незважаючи на те, що грає в самому страшному серіалі сучасності, не любить лякатися. Еллен вдалося налякати її цілих три рази. Після цього актриса навряд чи повернеться на її шоу.

Зараз Полсон можна побачити в 7 сезоні «Американської історії жахів», чия четверта серія вийде 26 вересня.