Оновлення (2017 – ...)

5 грудня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Він знав, що цей день настане.

Новий трейлер супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який готує канал The CW, показує, як колишній супергерой Джефферсон Пірс (Кресс Вільямс) знову надягає свій костюм, що світиться. Закулісний голос йому нагадує, що він був Чорною блискавкою, оскільки хотів дати людям надію, хотів, щоб лиходіям було кого боятися, і що його місту зараз потрібен такий герой. Також тут з'являється один з його основних ворогів в коміксах — Тобіас Вейл (Марвін «Крондон» Джонс III), афроамериканець з альбінізмом, який є лідером жорстокої банди «Сотня» («The 100»).

Прем'єрна серія серіалу «Чорна блискавка» вийде 17 січня за українським часом.

30 листопада 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой стріляє блискавками в другому тизері майбутнього фантастичного серіалу «Чорна блискавка», який розповість про пригоди однойменного супергероя зі світу DC.

У звичайному житті його звуть Джефферсон Пірс, і він давно повісив свій супергеройський костюм в шафу, щоб присвятити себе сім'ї та роботі директора школи, тобто він продовжив допомагати людям, не ризикуючи при цьому своїм життям. Але коли злочинність активізується, Джефферсон розуміє, що Чорна блискавка повинен повернутися, щоб захистити своїх рідних і своє місто. Втілює його актор Кресс Вільямс, відомий завдяки серіалам «Зої Харт з південного штату», «Анатомія пристрасті» та «Втеча з в'язниці».

Прем'єра 1 сезону «Чорної блискавки» відбудеться 16 січня.

28 листопада 2017,  18:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим тизером майбутнього супергеройського серіалу «Чорна блискавка», заснованого на коміксах DC. Він розповість про пригоди Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), який в минулому був супергероєм Чорна блискавка, але вирішив піти на пенсію заради своєї сім'ї. Роки по тому він змушений знову надіти свій супергеройський костюм, щоб захистити рідне місто від наростаючої хвилі злочинів.

Дивимося повноцінний трейлер «Чорна блискавка». Прем'єра серіалу відбудеться 16 січня. Збираєтеся його дивитися?

22 липня 2017,  00:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився на конвенції SDCC новим трейлером свого нового і п'ятого за рахунком супергеройського серіалу «Чорна блискавка». Зроблений він в незвичайному стилі, показуючи знаменитих супергероїв — разом з Чорною блискавкою в втіленні Кресса Вільямса тут з'являються Стріла (Стівен Амелл), Флеш (Грант Гастін), Супергерл (Мелісса Бенойст) і Супермен (Тайлер Хеклін) — у стилі коміксів. З нетерпінням чекаємо на їх перший кросовер з новим героєм.

Прем'єра серіалу, згідно з цим відео, відбудеться не восени, а в 2018 році.

19 травня 2017,  15:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився трейлером до свого нового супергеройського серіалу «Чорна блискавка». Він розповість про пригоди колишнього супергероя Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), відомого як Чорна блискавка, який вирішив вийти на пенсію заради своєї сім'ї та стати директором школи. Але рівень злочинності в його місті стрімко зростає, і герой знову дістає свій супергеройський костюм із шафи.

Прем'єра 1 сезону «Чорної блискавки» відбудеться цієї осені.