Новини фільмів про (2010 – 2015)

26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:29 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий драматичний фрагмент очікуваного британського фільму «Абатство Даунтон», в якому у господарів і слуг виникає невеликий конфлікт.

Всі, хто дивився серіал «Абатство Даунтон», знають, що лакей Томас (Роберт Джеймс-Кольєр), незважаючи на свій шкідливий характер, довго і віддано працював на сім'ю Кроулі, щоб нарешті стати головним дворецьким в їхньому будинку. Але коли в абатство збираються приїхати король і королева Великої Британії, граф Грентем (Г'ю Бонневілль) та леді Мері (Мішель Докері) вирішують звернутися по допомогу до свого колишнього дворецького містера Карсона (Джим Картер). І Томас від цього не в захваті.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», прем'єра якого була перенесена на 28 листопада.

10 вересня 2019,  00:46 | Новини фільмів

Пам'ятаєте ту сцену з фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», де професор Макґонеґел виступала проти тиранії Амбридж? Актриси Меггі Сміт та Імелда Стонтон, що їх втілювали, возз'єдналися в новому фрагменті фільму «Абатство Даунтон».

Сміт багато років грала в серіалі «Абатство Даунтон» леді Вайолет Кроулі, графиню-вдову Грентем, і нікому не дозволяла залишати за собою останнє слово. Але під час зустрічі зі своєю кузиною леді Мод Бегшоу, яку втілить Стонтон і яка прибуде у фільмі в Даунтон разом з королем та королевою Великої Британії, вона стикається з величезною відсіччю, коли заявляє Мод, що вони повинні будуть поговорити. Оскільки Мод тепер живе так, як їй хочеться, і не бажає нікого слухати й нікому підкорятися.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», який прибуде в кінотеатри 31 жовтня.

29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

Читати далі...
11 червня 2019,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа в український прокат вийде сімейна військова драма Коліна МакІвора «Зоопарк», яку знімали у Великій Британії та Ірландії.

Читати далі...
22 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даунтон готовий приймати високородних гостей в українському трейлері драматичної картини «Абатство Даунтон», де разом з усіма повертається неймовірна Меггі Сміт.

Фільм Майкла Енглера буде продовженням популярного британського серіалу «Абатство Даунтон». У 1927 році аристократичне сімейство Кроулі на чолі з графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн) одержує звістку про те, що до них в гості приїдуть король і королева Великої Британії. Щоб їхній візит пройшов ідеально, в Даунтон прибувають дворецький і кухар короля, які починають наводити там свої порядки, що призводить до їхнього конфлікту з місіс Г'юз (Філліс Логан) та місіс Патмор (Леслі Нікол). Але леді Мері (Мішель Докері) знаходить рішення проблеми звернутися по допомогу до давнього друга містера Карсона (Джим Картер).

В український прокат драма «Абатство Даунтон» прибуде восени, 31 жовтня.

21 травня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері фільму «Абатство Даунтон», який був представлений годину тому, сім'ю Кроулі шокує звістка про те, що Даунтон збираються відвідати король і королева Великої Британії.

Читати далі...
18 лютого 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися нові кадри повнометражного продовження популярного британського серіалу «Абатство Даунтон», який вийде в український прокат у жовтні.

Читати далі...
15 грудня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон», який запрошує знову пройтися коридорами знаменитого особняка родини Кроулі.

Деталі сюжету фільму «Абатство Даунтон» поки не повідомляються, але його події будуть розвиватися після закінчення серіалу, тобто після 1925 року, і будуть слідувати за аристократичним сімейством Кроулі: графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн), їхніми дочками леді Мері (Мішель Докері) та леді Ідіт (Лаура Кармайкл), їхнім зятем Томом Бренсоном (Аллен Ліч), а також за прислугою, яка тримає Даунтон в тому бездоганному стані, в якому ви бачите його в цьому тизер-трейлері.

У світовий прокат фільм режисера Майкла Енглера, який працював над серіалом, вийде у вересні 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

Читати далі...
30 червня 2018,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лілі Джеймс і Міхіл Гаушман закохуються в післявоєнній Великій Британії в новому трейлері історичної картини «Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння».

Читати далі...
23 червня 2017,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь выхода «Трансформеров: Последний рыцарь» в украинский прокат, представляем об этом блокбастере два десятка интересных фактов.

Читати далі...