Новини про серіал (2010 – 2015)

28 червня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до Нового Лондону. Тут усі щасливі. Дивимося офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Прекрасний новий світ», який є екранізацією культового роману письменника Олдоса Хакслі.

Читати далі...
26 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світи культових серіалів американського та британського телебачення «Друзі» та «Абатство Даунтон» зіштовхуються в 14 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», чий новий фрагмент ви можете подивитися напередодні її прем'єри.

Читати далі...
20 травня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик передостанньої серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», де наші герої потраплять в різні популярні серіали, як «Друзі» і «Стартрек».

Читати далі...
18 квітня 2020,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс Peacock поділився тизер-трейлером серіалу-антиутопії «Прекрасний новий світ», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» Олден Еренрайк.

Читати далі...
9 квітня 2020,  18:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой Рікі Джервейса продовжує справлятися зі смертю дружини в трейлері 2 сезону комедійно-драматичного серіалу «Життя після смерті», який також не радить пити наодинці і пускати Джо Вілкінсона в свою ванну.

Читати далі...
25 березня 2020,  18:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники: Завершення» і «Ножі наголо» Кріс Еванс грає батька, чий син стає підозрюваним у вбивстві, в першому трейлері детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба».

Читати далі...
21 березня 2020,  15:12 | Новини серіалів

На стримінговому сервісі Netflix вчора вийшов історичний міні-серіал «Гра родом з Англії», який написав творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
26 листопада 2019,  14:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У сім'ї Кроулі є привід, щоб відкрити шампанське! За 9 тижнів світового прокату бокс-офіс британської драми «Абатство Даунтон» склав $185,1 млн, що є дуже хорошим результатом при бюджеті в скромні $17 млн.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:29 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий драматичний фрагмент очікуваного британського фільму «Абатство Даунтон», в якому у господарів і слуг виникає невеликий конфлікт.

Всі, хто дивився серіал «Абатство Даунтон», знають, що лакей Томас (Роберт Джеймс-Кольєр), незважаючи на свій шкідливий характер, довго і віддано працював на сім'ю Кроулі, щоб нарешті стати головним дворецьким в їхньому будинку. Але коли в абатство збираються приїхати король і королева Великої Британії, граф Грентем (Г'ю Бонневілль) та леді Мері (Мішель Докері) вирішують звернутися по допомогу до свого колишнього дворецького містера Карсона (Джим Картер). І Томас від цього не в захваті.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», прем'єра якого була перенесена на 28 листопада.

10 вересня 2019,  00:46 | Новини фільмів

Пам'ятаєте ту сцену з фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», де професор Макґонеґел виступала проти тиранії Амбридж? Актриси Меггі Сміт та Імелда Стонтон, що їх втілювали, возз'єдналися в новому фрагменті фільму «Абатство Даунтон».

Сміт багато років грала в серіалі «Абатство Даунтон» леді Вайолет Кроулі, графиню-вдову Грентем, і нікому не дозволяла залишати за собою останнє слово. Але під час зустрічі зі своєю кузиною леді Мод Бегшоу, яку втілить Стонтон і яка прибуде у фільмі в Даунтон разом з королем та королевою Великої Британії, вона стикається з величезною відсіччю, коли заявляє Мод, що вони повинні будуть поговорити. Оскільки Мод тепер живе так, як їй хочеться, і не бажає нікого слухати й нікому підкорятися.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», який прибуде в кінотеатри 31 жовтня.

29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

Читати далі...
11 червня 2019,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа в український прокат вийде сімейна військова драма Коліна МакІвора «Зоопарк», яку знімали у Великій Британії та Ірландії.

Читати далі...
22 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даунтон готовий приймати високородних гостей в українському трейлері драматичної картини «Абатство Даунтон», де разом з усіма повертається неймовірна Меггі Сміт.

Фільм Майкла Енглера буде продовженням популярного британського серіалу «Абатство Даунтон». У 1927 році аристократичне сімейство Кроулі на чолі з графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн) одержує звістку про те, що до них в гості приїдуть король і королева Великої Британії. Щоб їхній візит пройшов ідеально, в Даунтон прибувають дворецький і кухар короля, які починають наводити там свої порядки, що призводить до їхнього конфлікту з місіс Г'юз (Філліс Логан) та місіс Патмор (Леслі Нікол). Але леді Мері (Мішель Докері) знаходить рішення проблеми звернутися по допомогу до давнього друга містера Карсона (Джим Картер).

В український прокат драма «Абатство Даунтон» прибуде восени, 31 жовтня.