Новини про серіал (2009 – 2020)

18 лютого 2021,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 7 серії супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» відправляє нас у другу половину 2000-х і показує непростий ранок Ванди Максімофф після тих напружених подій на Гелловін, від яких у неї до цих пір голова йде обертом. І не тільки у неї.

Читати далі...
27 вересня 2019,  03:18 | Новини фільмів

Режисер знаменитих комедій «Блондинка в законі» та «Гола правда» Роберт Лукетич зняв нову романтичну кінокартину під назвою «Весільний рік», чий український трейлер дивіться нижче.

Це історія про 27-річну Мару (зірка ситкому «Американська сімейка» Сара Гайланд), яка ходить на побачення наосліп заради вигоди і несерйозно ставиться до кохання. Але одного разу вона зустрічає Джейка (зірка серіалу «Всі ненавидять Кріса» Тайлер Джеймс Вільямс), і він підкорює її серце. Все йде добре, як раптом друзі Мари і Джейка вирішують влаштувати їхнім стосункам серйозне випробування — 7 весіль за один рік.

Також у фільмі з'являться Дженна Дуан і Анна Кемп.

В український прокат комедія «Весільний рік» вийде 28 листопада, в один день з фільмами «Ціна правди», «Мідвей» і «Прекрасна епоха».

12 липня 2019,  22:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівний Мартін Фріман, він же Джон Ватсон з «Шерлока» та Більбо Беггінс з «Хоббіта», втрачає свідомість від сильних емоцій в офіційному трейлері американської комедії «Ода радості».

«Ода радості» ґрунтується на реальних події і розповідає про бібліотекаря з Брукліна Чарлі (Фріман), який через рідкісне захворювання під назвою катаплексія втрачає контроль над м'язами, коли його беруть сильні емоції. Щоб уникнути інцидентів, Чарлі ретельно планують своє життя і уникає подразників, але коли в нього закохується спонтанна красуня Франческа (зірка «Дедпула» Морена Баккарін), головний герой опиняється на роздоріжжі: придушити свої почуття до неї чи піддатися пориву й закохатися. Що ж він обере?

Реліз фільму режисера Джейсона Вайнера, який отримав премію «Еммі» за відомий комедійний серіал «Американська сімейка», відбудеться у серпні.

17 вересня 2017,  20:50 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні церемонії нагородження «Еммі-2017» згадуємо 19 серіалів, які претендують на звання кращого серіалу року в своєму жанрі.

Читати далі...
19 липня 2016,  14:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз поділився цікавою фотографією з Дженсеном Еклсом і Джаредом Падалекі в надії потрапити на обкладинку журналу Entertainment Weekly.

Читати далі...
4 липня 2016,  13:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC объявил даты премьер своих старых и новых осенних телесериалов, среди которых оказались «Агенты Щ.И.Т.», «Как избежать наказания за убийство», «Анатомия страсти» и «Однажды в сказке».

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
4 березня 2016,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вместе с «Агентами Щ.И.Т.» канал ABC продлил жизнь троице сериалов Шондалэнда: «Анатомии страсти», «Скандалу» и «Как избежать наказания за убийство», а также еще 7 ситкомам и драмам.

Читати далі...
13 грудня 2015,  15:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе были объявлены номинанты на 22-ю ежегодную премию Гильдии киноактеров США, которая отмечает личные достижения актеров кино и телевидения, а также лучшие актерские составы 2015 года. Насколько же они идут вразрез с номинантами на «Золотой глобус-2016»?

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...
12 травня 2015,  15:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC объявил список сериалов, которые получили еще по новому сезону, а также те сериалы, которые больше не вернутся на телеэкраны. Среди первых оказались «Касл» и «Однажды в сказке».

Среди сериалов-ветеранов были продлены «Касл» на 8 сезон, «Однажды в сказке» на 5 сезон, «Анатомия страсти» на 12 сезон, «Скандал» на 5 сезон, «Нэшвилл» на 4 сезон, «Агенты «Щ.И.Т.» на 3 сезон, а также ситкомы «Американская семейка» и «Бывает и хуже» на 7 сезоны и «Голдберги» на 3 сезон.

Для своего второго сезона на телевидении вернутся драмы «Как избежать наказания за убийство», «Агент Картер», «Американское преступление» и «Тайны и ложь», комедии «Черноватый», «Трудности ассимиляции» и мюзикл «Галавант».

Но даже приличные рейтинги не смогли спасти «Вечность» (7.9 миллионов зрителей), «Cristela» (6.1 миллион зрителей) и «Воскрешение» (6.9 миллионов зрителей), телеканал принял решение их закрыть.