Новини зірок з (2010 – ...)

10 травня 2018,  14:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон відомий своєю любов'ю розкривати подорожуючих у часі акторів, і тепер до їх числа приєднався Бенедикт Камбербетч.

Нортон знайшов фотографію нареченої з 1920-х, яка підозріло нагадує зірку «Шерлока» в молодості. І під крики радості із залу, Нортон вручив Камбербетч пишну фату з обручем, і той зробив схоже фото на пам'ять.

Також актор зізнається на шоу, як після трьох «Маргарит» розповів Стівену Хокінгу про свою роль у сазі «Стартрек», яку повинен був тримати в секреті.

Зараз ви можете побачити Камбербетча в образі мага Доктора Стренджа в супергеройському екшені «Месники: Війна нескінченності».

26 лютого 2018,  16:29 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч взяв участь у благодійній кампанії Omaze, оголосивши конкурс, чий переможець відвідає прем'єру блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

Оскільки Камбербетч є істинним англійцем, то разом з походом на прем'єру переможця очікує чаювання з актором. І щоб показати, як воно буде проходити, зірка «Шерлока» підготував драматичне читання дитячого віршика «Я маленький чайник». Якраз те, що потрібно, щоб скрасити ваш понеділок.

У березні та квітні Камбербетча можна буде побачити в кінотеатрах України у фільмі-виставі «Гамлет». Українська прем'єра картини «Месники: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня.

17 січня 2017,  14:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми зібрали про актрису Сіан Брук, що зіграла в «Шерлоку» сестру головного героя, і її кастинг 5 цікавих фактів.

Читати далі...
7 січня 2017,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з сценаристів «Шерлока» Марк Гейтісс у відповідь на критичну статтю про новий сезон написав вірш.

Читати далі...
19 липня 2016,  22:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Оказывается, что у звезды британского «Шерлока» Бенедикта Камбербэтча и Василия Ливанова, воплотившего самого известного русскоязычного Шерлока, есть нечто более общее, чем роль культового сыщика — орден Британской империи и день рождения в один день.

Читати далі...
29 листопада 2015,  18:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще з виходу першого сезону «Шерлока» деяким його шанувальникам здалося, що Бенедикт Камбербетч якимось чином нагадує видру, у зв'язку з чим в інтернеті з'явилися картинки, що порівнюють вирази облич видр та актора. І коли під час британського промо-туру «Чорної меси» Камбербетч разом із Джонні Деппом опинився на «Шоу Грема Нортона», його ведучий попросив першого поповнити інтернет-колекцію таких фото.

Читати далі...
7 січня 2015,  22:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки на початку листопада багато представниць жіночої частини населення нашої планети виявилися шоковані, коли в одній лондонській газеті з'явилося оголошення про заручини Бенедикта Камбербетча з актрисою Софі Хантер, як пара вже повідомляє інші радісні новини: вони очікують свого первістка.

Цього разу новина з'явилася не в газетному розділі оголошень, а була віддана гласності представником актора:

Я радий підтвердити, що Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер очікують свою першу дитину. Вони обидва на сьомому небі від щастя.

В інтернеті відразу охрестили їх первістка Cumberbaby.

Зовсім недавно, 3 січня, пара була присутня на церемонії нагородження 26го міжнародного кінофестивалю в Палм-Спрінгс, де Камбербетч розділив нагороду за Найкращий акторський склад разом з кастом «Ігри в імітацію». За неї він також номінований на «Золотий глобус».

На даний момент актор знаходиться в Брістолі, де разом з Мартіном Фриманом знімається в спеціальному випуску «Шерлока», який вийде в кінці 2015 року.

Вітаємо щасливу пару!