Новини про серіал (2005 – ...)

19 грудня 2019,  16:51 | Новини серіалів

Полювання на небезпечного маніяка триває в промо-ролику 15 сезону знаменитого детективного серіалу «Мислити як злочинець», який буде для нього фінальним. Чи це маніяк полює на наших героїв?

У промо-ролику за кадром грає зловісна пісня «Something wicked this way comes», яка попереджає, що на команду чекає щось жахливе в найближчому майбутньому. Прентісс (Пейджет Брюстер) каже, що «той, з ким ми маємо справу, все ще на полює на людей», після чого пошепки можна почути, що «ви ніколи його не зловите». Россі (Джо Мантенья) і Льюїс (Аїша Тайлер) вриваються в якийсь будинок, але Россі зазначає, що у їхнього ворога «немає особистості». Елвес (Адам Родрігес) отримує загадкову посилку, на екрані трапляється вибух, а поки Рід (Меттью Грей Габлер) намагається зв'язатися з Джей Джей (А.Дж. Кук), хтось в неї стріляє.

Перші дві серії фінального сезону, які отримали назви «Under the Skin» («Під шкірою») і «Awakenings» («Пробудження»), вийдуть 8 січня.

11 вересня 2018,  18:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Та, що говорить із привидами» і «Мислити як злочинець» Дженніфер Лав Г'юітт приєдналася до акторського складу драми «911 служба порятунку», і ви можете побачити її героїню в новому трейлері 2 сезону.

«911 служба порятунку» слідує за напруженою і відповідальною роботою поліцейських, парамедиків та пожежників, які опиняються в найбільш страшних, шокуючих та перехоплюючих подих ситуаціях. Головні ролі в серіалі виконують Анджела Бассетт («Американська історія жахів», «Чорна пантера») та Пітер Краузе («Клієнт завжди мертвий», «Батьки»).

Г'юітт втілить у нових серіях Медді Кендалл, сестру Бака (Олівер Старк). Вона залишила позаду відносини, де було присутнє домашнє насильство, і вирішила перекваліфікуватися з медсестри в оператора колл-центру служби 911, щоб знову допомагати людям.

«911 служба порятунку» повертається на екрани 23 вересня.

3 червня 2018,  15:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Мислити як злочинець» Шемар Мур запалив під танцювальний хіт Еда Ширана «Shape of You».

Мур порадував своїх підписників в Facebook, поділившись відео, на якому він з келихом вина, в білих шортах і без сорочки показує свої коронні танцювальні рухи. Для підпису він вибрав рядок з пісні Ширана, що грає на тлі: «Поклади це тіло на МЕНЕ!!!» Кліп був переглянутий 17 мільйонів разів, й шанувальники актора поділилися ним 260 тисяч разів.

Це запальне відео допомогло Муру зайняти 3-е місце в рейтингу найбільш популярних акторів соцмереж за версією сайту The Hollywood Reporter.

3 червня 2018,  02:47 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула 2» Райан Рейнольдс вперше очолив рейтинг найбільш читаних і обговорюваних акторів соцмереж Facebook, Instagram, Twitter, YouTube і Google Plus.

Читати далі...
20 січня 2018,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 11 серії 13 сезону фантастичного серіалу «Надприродне» нагадує суміш «Пили» і «Мислити як злочинець».

Донна (Бріана Бакмастер) викликає Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклс), щоб вони допомогли знайти її зниклу племінницю Венді (Сара Дагдейл). Вінчестери дізнаються, що дівчину викрав чоловік, який продає людські частини тіла на аукціоні для монстрів, і поспішають їй на виручку.

Серія «Breakdown» («Руйнування») вийде на екрани 26 січня за українським часом.

19 липня 2016,  14:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз поділився цікавою фотографією з Дженсеном Еклсом і Джаредом Падалекі в надії потрапити на обкладинку журналу Entertainment Weekly.

Читати далі...
20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...