Новини фільмів про (2018 – ...)

14 лютого 2020,  02:15 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася розширеним трейлером свого науково-фантастичного горор-трилера «Людина-невидимка», в якому зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс здійснює втечу від свого божевільного бойфренда, чий будинок оточений високою стіною, наче в'язниця.

Фільм режисера Лі Воннелла, що ґрунтується на знаменитому романі фантаста Герберта Веллса, буде слідувати за жінкою на ім'я Сесілія Касс (Мосс), яка намагається звільниться від свого бойфренда-тирана Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен з серіалу «Привиди будинку на пагорбі»), який також є геніальним вченим. У трейлері вона розповідає, що її колишній «був соціопатом, постійно контролював її і говорив їй, що вона ніколи не зможе його покинути». Ми бачимо, як Сесілії вдається втекти від нього, і незабаром вона дізнається, що Едріан наклав на себе руки. Але насправді він знайшов спосіб, як стати невидимим, щоб і далі переслідувати її.

В український прокат «Людина-невидимка» вийде через два тижні, 27 лютого.

23 квітня 2019,  14:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер детективного трилера «Ми завжди жили в замку», який заснований на романі автора «Привидів будинку на пагорбі» Ширлі Джексон.

Дві сестри Констанс і Меррікет Блеквуди (Александра Даддаріо і Таїсса Фарміга) живуть далеко від людей у величезному особняку та піклуються про свого божевільного дядька Джуліана (Кріспін Гловер). Решта членів їх сім'ї загинула п'ять років тому за підозрілих обставин. Коли до них прибуває в гості кузен Чарльз (Себастіан Стен), на світ виходять сімейні секрети і скандали.

У світовий прокат повнометражна картина режисера Стейсі Пассон, яка працювала над відомими серіалами «Картковий будинок», «Каратель» і «Американські боги», виходить у травні.