Новини про серіал (2018 – ...)

31 серпня 2020,  23:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошний тизер-трейлер серіалу «The Haunting of Bly Manor», яким поділилася сьогодні компанія Netflix, повідомляє, що його прем'єра відбудеться 9 жовтня.

Читати далі...
29 травня 2020,  22:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що вже вступили в силу деякі послаблення карантину, у червні в Україні навряд чи запрацюють кінотеатри, тому ми підготували для вас добірку з п'яти нових фільмів різних жанрів, які ви зможете подивитися вдома завдяки стримінговим платформам.

Читати далі...
14 лютого 2020,  02:15 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася розширеним трейлером свого науково-фантастичного горор-трилера «Людина-невидимка», в якому зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс здійснює втечу від свого божевільного бойфренда, чий будинок оточений високою стіною, наче в'язниця.

Фільм режисера Лі Воннелла, що ґрунтується на знаменитому романі фантаста Герберта Веллса, буде слідувати за жінкою на ім'я Сесілія Касс (Мосс), яка намагається звільниться від свого бойфренда-тирана Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен з серіалу «Привиди будинку на пагорбі»), який також є геніальним вченим. У трейлері вона розповідає, що її колишній «був соціопатом, постійно контролював її і говорив їй, що вона ніколи не зможе його покинути». Ми бачимо, як Сесілії вдається втекти від нього, і незабаром вона дізнається, що Едріан наклав на себе руки. Але насправді він знайшов спосіб, як стати невидимим, щоб і далі переслідувати її.

В український прокат «Людина-невидимка» вийде через два тижні, 27 лютого.

14 червня 2019,  14:05 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Доктор Сон». Це продовження «Сяйва» – з Юеном МакГрегором у головній ролі. Фільм зняв режисер Майк Фленеган, відомий за серіалом «Привиди будинку на пагорбі» та фільму «Віджа. Походження зла».

Події горору відбуваються через сорок років після «Сяйва». У центрі сюжету – подорослішавший хлопчик Денні Торренс (Юен МакГрегор), який став свідком божевілля та смерті свого батька в готелі "Оверлук". Герой страждає від алкоголізму і веде життя маргінала, поки не зустрічає дівчинку Абру Стоун, яка володіє силою "сяйва". Вона просить Торренса допомогти їй врятуватися від групи мисливців на дітей з надприродними здібностями.

Картина «Доктор Сон» вийде в український прокат 7 листопада цього року.

23 квітня 2019,  14:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер детективного трилера «Ми завжди жили в замку», який заснований на романі автора «Привидів будинку на пагорбі» Ширлі Джексон.

Дві сестри Констанс і Меррікет Блеквуди (Александра Даддаріо і Таїсса Фарміга) живуть далеко від людей у величезному особняку та піклуються про свого божевільного дядька Джуліана (Кріспін Гловер). Решта членів їх сім'ї загинула п'ять років тому за підозрілих обставин. Коли до них прибуває в гості кузен Чарльз (Себастіан Стен), на світ виходять сімейні секрети і скандали.

У світовий прокат повнометражна картина режисера Стейсі Пассон, яка працювала над відомими серіалами «Картковий будинок», «Каратель» і «Американські боги», виходить у травні.

1 грудня 2018,  02:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нейлі знову разом! Зірка серіалу «Школа виживання» Бетані Джой Ленц поділилася веселими селфі зі своїм екранним чоловіком Джеймсом Лафферті.

Читати далі...