Новини про серіал (2016 – ...)

15 квітня 2020,  18:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На головні ролі в своєму режисерському дебюті «Passing» Ребекка Голл запросила актрис Тессу Томпсон і Рут Неггу, а також компанію їм у кадрі складе зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Читати далі...
25 липня 2019,  22:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Весь світ котиться у Пекло, а Джессі і Тюліп намагаються знайти і визволити Кессіді в першому трейлері 4 сезону фентезійного серіалу «Проповідник», який показали на конвенції Comic-Con.

Чим ближче до фіналу підбирається серіал, тим ясніше стає план Бога щодо нашого всесвіту. Опинившись у пастці між небесними пророцтвами, пекельними в'язницями і тотальною ядерною війною, Джессі (Домінік Купер), Тюліп (Рут Негга) та Кессіді (Джозеф Гілган) тримають свій кривавий шлях до Найбільшої висоти. Чи зможуть вони дістатися до Бога вчасно чи вся ця різанина є частиною Його великого плану скоро все буде розкрито, коли компанія наблизиться до кінця світу.

Прем'єра фінального сезону «Проповідника» відбудеться 4 серпня.

10 липня 2019,  23:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Проповідник», тримайтеся за свої стільці. Його заключний сезон стартує 4 серпня, як розкриває новий пекельний постер.

Читати далі...
17 квітня 2019,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карл Урбан збирається жорстко відшльопати корумпованих супергероїв в офіційному трейлері без цензури антигеройського серіалу «Пацани».

Заберіть дітей від екранів! Творці серіалу «Проповідник» Еван Голдберг та Сет Роген об'єдналися з творцем «Надприродного» Еріком Кріпке, щоб показати нам світ, в якому впливова супергеройська команда під назвою Сімка сильно зазналася і вирішила, що для них закон не писаний. Щоб поставити задавак на місце, найманець Біллі Бутчер (Карл Урбан) збирає команду зі справжніх відморозків, які давно з'їхали з глузду.

В кінці трейлер повідомляє, що «Пацани» прибудуть на екрани 26 липня.

25 липня 2018,  17:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con був показаний двохвилинний трейлер з новими моментами 3 сезону фентезійного серіалу «Проповідник», чия прем'єра відбулася в червні.

У нинішньому сезоні проповідник Джессі Кастер (Домінік Купер) разом зі своєю воскреслою дівчиною Тюліп (Рут Негга) і вампіром Кессіді (Джозеф Гілган) відправляється на луїзіанську плантацію в місті Ангелвілль — місці, яке є його домом і якого він уникав все своє життя. Там на нього чекає возз'єднання із жорстокими родичами, включаючи його бабусю-відьму (Бетті Баклі), яка укладає угоду з дияволом. Тим часом Кессіді зв'язується з групою незнайомих вампірів, з якими у нього відбувається конфлікт.

Нова серія «Проповідника» вийде на екрани 30 липня за українським часом.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
2 червня 2018,  22:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессі готовий на все, щоб воскресити Тюліп, в офіційному трейлері 3 сезону надприродного серіалу «Проповідник», яким вчора поділився телеканал AMC.

Відповідно до синопсису майбутніх серій, Джессі Кастер (Домінік Купер), який знаходиться в пошуках Бога, відправляється назад в те місце, якого він уникав все своє життя: додому. Разом з Тюліп (Рут Негга), яка після повернення не бажає говорити про смерть, і майже життєрадісним Кессіді (Джозеф Ґілґан) священик повертається в Ангелвілль, на луїзіанську плантацію, де він виріс, й там на героїв очікують старі образи і смертельні зобов'язання. За допомогою своїх друзів — і кількох ворогів — Джессі доведеться втекти від свого минулого... оскільки від цього залежить майбутнє всього світу.

Прем'єра 3 сезону «Проповідника» відбудеться 24 червня.

29 липня 2017,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося більше двох десятків трейлерів до майбутніх сезонів популярних серіалів, а також до очікуваних нових, які були показані на Comic-Con.

Читати далі...
29 липня 2017,  02:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На Comic-Con було показано новий безумний трейлер 2 сезону серіалу «Проповідник», який розкриває, що на нас чекає в його другій частині. В ньому Джессі (Домінік Купер) заявляє, що знає, де Бог, Тюліп (Рут Негга) та Кессіді (Джозеф Гілган) роблять щось шокуюче, Юджин (Йен Коллетті) планує втекти з в'язниці разом з Гітлером (Ноа Тейлор), а також нам по-справжньому представляють енігматичного Герра Старра (Піп Торренс).

Нова серія «Проповідника» вийде на екрани 31 липня. Всього у 2 сезоні буде 13 серій.

2 червня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері нового сезону серіалу «Проповідник» Кастер (Домінік Купер) користується своїми силами заради справи і заради сміху, а Тюліп (Рут Негга) дає в ніс Кессіді (Джозеф Ґілґан), перевіряючи, чи може він відчувати біль (виявляється, що дуже навіть може!). Але незабаром вони відкидають жарти в сторону, адже по їх стопах йде «Термінатор» (Грем МакТавіш).

Прем'єра 2 сезону відбудеться 25 червня.

5 квітня 2017,  00:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов божевільний трейлер до 2 сезону пригодницького фентезі «Проповідник», в якому нестримна трійця у втіленні Домініка Купера, Рут Негги та Джозефа Ґілґана тікають від поліції на машині, від куль — на своїх двох, а також співають одну «дуже погану пісню».

«Проповідник» повертається з новими серіями 25 червня.

21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...