Новини серіалів про (2007 – 2019)

3 грудня 2020,  13:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, Шелдон. Привіт, коти! Зірка культового серіалу «Теорія великого вибуху» Майєм Біалік повертається на телеекрани в новому комедійному серіалі «Call Me Kat», натхненням для якого стала «Міранда».

Читати далі...
20 жовтня 2020,  22:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко через рік повертається у світ серіалів в детективному трилері від HBO Max «Бортпровідниця» («The Flight Attendant»), де вона виконає головну роль.

Читати далі...
20 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 4 сезону комедійного серіалу «Дитинство Шелдона», який обіцяє нам показати той фінал 3 сезону, який ми не змогли побачити через пандемію коронавірусу, але не переживайте, цей фінал буде «початком чогось особливого».

Читати далі...
20 квітня 2020,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що якби ви могли переписати історію? Стримінговий сервіс Netflix сьогодні представив офіційний трейлер стильного і скандального міні-серіалу «Голлівуд», над яким працює творець хітових серіалів «Американська історія жахів» і «Лузери» Раян Мерфі.

Читати далі...
21 лютого 2020,  18:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії популярного ситкому «Юний Шелдон» головний герой вирушає до Каліфорнійського технологічного інституту, де він буде працювати в майбутньому, тобто в серіалі «Теорія великого вибуху».

Читати далі...
16 лютого 2020,  17:42 | Новини серіалів

Харлі Квін готує хитру помсту своєму колишньому хлопцю Джокеру в промо-ролику 13 серії 1 сезону супергеройського мультсеріалу «Харлі Квін».

Дебютний сезон сміливої адаптації коміксів DC про суперлиходійку Харлі Квін, голосом якої стала зірка культового ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, в рекордні терміни встиг підкорити і глядачів, і критиків, і його новий промо-ролик обіцяє нам буквально вибуховий фінал. У ньому Харлі здає Джокеру (Алан Тьюдік) його заклятого ворога Бетмена, вірніше Глиноликого в костюмі Бетмена, і головний клоун-психопат Ґотема ковтає її наживку. Але не переживайте, справжній Бетмен (Дідріх Бадер) теж візьме участь у битві колишніх закоханих.

Заключна серія 1 сезону отримала назву «The Final Joke» («Фінальний жарт») і вийде на екрани 22 лютого за українським часом.

26 листопада 2019,  00:41 | Новини серіалів

Нове відео очікуваного супергеройського мультсеріалу для дорослих «Харлі Квінн» нагадує, що голосом його головної героїні буде зірка знаменитого ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко.

В промо актриса обіцяє, що мультсеріал про Харлі Квінн буде «дуже смішним». Харлі є дуже доброю і щедрою подругою Отруйного плюща (Лейк Белл) і після свого розриву з Джокером (Алан Тьюдік) переїжджає до неї. Також Харлі збере разом в мультсеріалі найдивніших суперлиходіїв і об'єднає їх у свою власну команду. Так що нудьгувати з нею точно не доведеться.

До прем'єри «Харлі Квінн» залишилося вже трохи — вона відбудеться 29 листопада .

17 листопада 2019,  01:20 | Новини серіалів

Готуйтеся, пудинги! Стримінговий сервіс DC Universe представив повноцінний трейлер свого мультсеріалу «Харлі Квінн», де наша улюблена суперлиходійка не соромиться висловлювати свої емоції та підкорювати світ.

Нарешті порвавши з Джокером, оскільки «він любить не її, а Бетмена», Харлі Квінн, яку тут озвучує зірка хітового ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, переїжджає до Отруйного плюща й вирішує заснувати свою банду і стати кримінальною королевою Ґотема, а також пробитися в Легіон Смерті, щоб показати всім, що вона головна героїня, а не дівчинка на побігеньках.

Прем'єрна серія мультсеріалу «Харлі Квінн» вийде на екрани 29 листопада.

7 вересня 2019,  02:55 | Новини серіалів

Головний герой розмірковує над тим, чому він так не схожий на інших членів своєї сім'ї, в промо-ролику 3 сезону популярного американського ситкому «Юний Шелдон» від Чака Лоррі та Стівена Моларо.

«Юний Шелдон» є приквелом хітового комедійного серіалу «Теорія великого вибуху», який завершився в цьому році. Він розповідає про шкільні роки і веселу (й далеко не геніальну) сім'ю майбутнього фізика-теоретика і лауреата Нобелівської премії Шелдона Лі Купера. Роль юного Шелдона виконує актор Іен Армітедж, а голосом за кадром виступає дорослий Шелдон Джим Парсонс.

«Юний Шелдон» повернеться на телеекрани 26 вересня.

22 липня 2019,  15:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DC попереджає, що її новий мультсеріал «Харлі Квінн» був знятий для дорослої аудиторії. Так що приберіть дітей від екранів.

У своєму сольному мультсеріалі відома суперлиходійка Харлі Квінн, яка говорить голосом зірки серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, стає вільною від Джокера і вирішує почати своє життя в Ґотемі з чистого аркуша. Тепер вона живе з Отруйним плющем (Лейк Белл) та іноді допомагає Бетмену.

Точної дати прем'єри у мультсеріалу поки немає, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

31 травня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйте хустинки. На честь закінчення хітового серіалу «Теорія великого вибуху» його зірка Джонні Галекі поділився відео, на якому розбирають квартиру Шелдона і Леонарда.

Читати далі...
4 лютого 2019,  01:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 12 сезону ситкому «Теорія великого вибуху» Пенні і Леонард опинилися на яхті та вирішили відчути себе Джеком і Роуз з культового фільму «Титанік».

Читати далі...
17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Читати далі...
7 листопада 2018,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко озвучує знамениту суперлиходійку в першому тизері її персонального мультсеріалу «Харлі Квінн».

У тизері Харлі Квінн (Куоко) з величезним ентузіазмом представляє свій мультсеріал з камери лікарні Аркхем і обіцяє глядачам, що вони «впісяються» від радості. Але Отруйний плющ (Лейк Белл) каже, що глядачі напевно «зненавидять його, оскільки вони усе ненавидять». Харлі з цим категорично не згодна, адже у її шоу буде «комедія, екшен та безпричинне насильство», і зазначає, що, на відміну від того проекту про Дедпула, її мультсеріал дійсно вийде на екрани.

Отруйний плющ припускає, що цей мультсеріал повинен бути похмурим в стилі DC, на що Харлі відповідає, що в її мультсеріалі «або всі будуть веселитися, або вона порозбиває їм голови».

Прем'єра мультсеріалу «Харлі Квінн» відбудеться в 2019 році.

3 жовтня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як Росс у «Друзях» сходив у солярій і став коричневого кольору? Стюарт з ситкому «Теорія великого вибуху» тепер теж знає, як це.

Вирушаючи на побачення з Деніз (Лорен Лапкус), Стюарт (Кевін Сасмен) вирішив пофарбувати волосся, але через те, що волосся стало темнішим, його обличчя на такому тлі здавалося дуже блідим, і він вирішив сходити в солярій. Але традиційно солярій дав збій, і Стюарт став помаранчевим. Він прийшов до Говарда (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Мелісса Рауш) за порадою, і поки Говард порівнював Стюарта з умпа-лумпами з фільму «Чарлі і шоколадна фабрика», Бернадетт порадила перенести побачення. Але Стюарт дуже його чекав, тому вирішив піти так.

Наступна серія 12 сезону «Теорії великого вибуху», який є фінальним, вийде на екрани 5 жовтня за українським часом.