Новини фільмів про (2007 – 2019)

3 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових серіалів «Американська історія жахів», «Хор» і «Голлівуд» Раян Мерфі представляє свою екранізацію знаменитої бродвейської постановки «Хлопці в групі», одну з центральних ролей в якій виконує зірка ситкому «Теорія великого вибуху» Джим Парсонс.

Читати далі...
3 липня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дружба людини і собаки виходить на новий рівень завдяки революційному винаходу в українському трейлері сімейної комедії «Думай як пес».

Читати далі...
11 травня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастичного бойовика «Трансформери» Меган Фокс і Джош Дюамель возз'єднуються в трейлері сімейної комедії «Думай як собака», яким поділилася американська студія Lionsgate.

Читати далі...
17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

28 серпня 2019,  21:13 | Новини фільмів

Не «Джокером» єдиним. Конкуренцію фінальному трейлеру фільму про злочинного принца Ґотема сьогодні складає перший трейлер драматичної комедії Стівена Содерберга «Пральня» із зірковим кастом.

«Пральня» розповість про вдову (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою спритних юристів з Панами (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

Також в трейлері з'являються зірка «Друзів» Девід Швіммер та зірка «Теорії великого вибуху» Меліса Рауш.

На Netflix реліз фільму «Пральня» відбудеться восени.