Новини про серіал (2007 – 2019)

3 грудня 2020,  13:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, Шелдон. Привіт, коти! Зірка культового серіалу «Теорія великого вибуху» Майєм Біалік повертається на телеекрани в новому комедійному серіалі «Call Me Kat», натхненням для якого стала «Міранда».

Читати далі...
20 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 4 сезону комедійного серіалу «Дитинство Шелдона», який обіцяє нам показати той фінал 3 сезону, який ми не змогли побачити через пандемію коронавірусу, але не переживайте, цей фінал буде «початком чогось особливого».

Читати далі...
3 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових серіалів «Американська історія жахів», «Хор» і «Голлівуд» Раян Мерфі представляє свою екранізацію знаменитої бродвейської постановки «Хлопці в групі», одну з центральних ролей в якій виконує зірка ситкому «Теорія великого вибуху» Джим Парсонс.

Читати далі...
3 липня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дружба людини і собаки виходить на новий рівень завдяки революційному винаходу в українському трейлері сімейної комедії «Думай як пес».

Читати далі...
11 травня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки фантастичного бойовика «Трансформери» Меган Фокс і Джош Дюамель возз'єднуються в трейлері сімейної комедії «Думай як собака», яким поділилася американська студія Lionsgate.

Читати далі...
20 квітня 2020,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що якби ви могли переписати історію? Стримінговий сервіс Netflix сьогодні представив офіційний трейлер стильного і скандального міні-серіалу «Голлівуд», над яким працює творець хітових серіалів «Американська історія жахів» і «Лузери» Раян Мерфі.

Читати далі...
21 лютого 2020,  18:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії популярного ситкому «Юний Шелдон» головний герой вирушає до Каліфорнійського технологічного інституту, де він буде працювати в майбутньому, тобто в серіалі «Теорія великого вибуху».

Читати далі...
16 лютого 2020,  17:42 | Новини серіалів

Харлі Квін готує хитру помсту своєму колишньому хлопцю Джокеру в промо-ролику 13 серії 1 сезону супергеройського мультсеріалу «Харлі Квін».

Дебютний сезон сміливої адаптації коміксів DC про суперлиходійку Харлі Квін, голосом якої стала зірка культового ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, в рекордні терміни встиг підкорити і глядачів, і критиків, і його новий промо-ролик обіцяє нам буквально вибуховий фінал. У ньому Харлі здає Джокеру (Алан Тьюдік) його заклятого ворога Бетмена, вірніше Глиноликого в костюмі Бетмена, і головний клоун-психопат Ґотема ковтає її наживку. Але не переживайте, справжній Бетмен (Дідріх Бадер) теж візьме участь у битві колишніх закоханих.

Заключна серія 1 сезону отримала назву «The Final Joke» («Фінальний жарт») і вийде на екрани 22 лютого за українським часом.

26 листопада 2019,  00:41 | Новини серіалів

Нове відео очікуваного супергеройського мультсеріалу для дорослих «Харлі Квінн» нагадує, що голосом його головної героїні буде зірка знаменитого ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко.

В промо актриса обіцяє, що мультсеріал про Харлі Квінн буде «дуже смішним». Харлі є дуже доброю і щедрою подругою Отруйного плюща (Лейк Белл) і після свого розриву з Джокером (Алан Тьюдік) переїжджає до неї. Також Харлі збере разом в мультсеріалі найдивніших суперлиходіїв і об'єднає їх у свою власну команду. Так що нудьгувати з нею точно не доведеться.

До прем'єри «Харлі Квінн» залишилося вже трохи — вона відбудеться 29 листопада .

17 листопада 2019,  01:20 | Новини серіалів

Готуйтеся, пудинги! Стримінговий сервіс DC Universe представив повноцінний трейлер свого мультсеріалу «Харлі Квінн», де наша улюблена суперлиходійка не соромиться висловлювати свої емоції та підкорювати світ.

Нарешті порвавши з Джокером, оскільки «він любить не її, а Бетмена», Харлі Квінн, яку тут озвучує зірка хітового ситкому «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, переїжджає до Отруйного плюща й вирішує заснувати свою банду і стати кримінальною королевою Ґотема, а також пробитися в Легіон Смерті, щоб показати всім, що вона головна героїня, а не дівчинка на побігеньках.

Прем'єрна серія мультсеріалу «Харлі Квінн» вийде на екрани 29 листопада.

17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.

7 вересня 2019,  02:55 | Новини серіалів

Головний герой розмірковує над тим, чому він так не схожий на інших членів своєї сім'ї, в промо-ролику 3 сезону популярного американського ситкому «Юний Шелдон» від Чака Лоррі та Стівена Моларо.

«Юний Шелдон» є приквелом хітового комедійного серіалу «Теорія великого вибуху», який завершився в цьому році. Він розповідає про шкільні роки і веселу (й далеко не геніальну) сім'ю майбутнього фізика-теоретика і лауреата Нобелівської премії Шелдона Лі Купера. Роль юного Шелдона виконує актор Іен Армітедж, а голосом за кадром виступає дорослий Шелдон Джим Парсонс.

«Юний Шелдон» повернеться на телеекрани 26 вересня.

28 серпня 2019,  21:13 | Новини фільмів

Не «Джокером» єдиним. Конкуренцію фінальному трейлеру фільму про злочинного принца Ґотема сьогодні складає перший трейлер драматичної комедії Стівена Содерберга «Пральня» із зірковим кастом.

«Пральня» розповість про вдову (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою спритних юристів з Панами (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

Також в трейлері з'являються зірка «Друзів» Девід Швіммер та зірка «Теорії великого вибуху» Меліса Рауш.

На Netflix реліз фільму «Пральня» відбудеться восени.

22 липня 2019,  15:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія DC попереджає, що її новий мультсеріал «Харлі Квінн» був знятий для дорослої аудиторії. Так що приберіть дітей від екранів.

У своєму сольному мультсеріалі відома суперлиходійка Харлі Квінн, яка говорить голосом зірки серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, стає вільною від Джокера і вирішує почати своє життя в Ґотемі з чистого аркуша. Тепер вона живе з Отруйним плющем (Лейк Белл) та іноді допомагає Бетмену.

Точної дати прем'єри у мультсеріалу поки немає, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

31 травня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйте хустинки. На честь закінчення хітового серіалу «Теорія великого вибуху» його зірка Джонні Галекі поділився відео, на якому розбирають квартиру Шелдона і Леонарда.

Читати далі...