Новини про серіал (2005 – 2014)

6 квітня 2023,  23:23 | Новини серіалів

Нова серія комедійного серіалу «Як я зустріла твого тата», також відомого як «Як я зустріла вашого батька», познайомила його головну героїню у втіленні Гіларі Дафф з... почекайте... легендарним Барні Стінсоном. Як склалося його життя?

Читати далі...
13 липня 2022,  19:41 | Новини серіалів

Зірка культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс повертається у світ комедії у новому серіалі «Uncoupled» від платформи Netflix.

Читати далі...
28 листопада 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер драматичної стрічки «Наш друг» («Our Friend»), в якій зірка ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсон Сігел стає підтримкою і опорою для Дакоти Джонсон і Кейсі Аффлека, коли вони стикаються з раком.

Читати далі...
17 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтична комедія «Палм-Спрінгс», яка підкорила публіку на кінофестивалі «Санденс», знайшла свій дім на стримінговій платформі Hulu, на честь чого в мережі з'явився її довгоочікуваний трейлер з датою релізу.

Читати далі...
2 березня 2020,  19:47 | Новини серіалів

Зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Джейсон Сігел повертається на телебачення в новому загадковому серіалі «Послання з іншого світу».

Чотири звичайні людини Фредвінн (Андре Бенджамін), Дженіс (Саллі Філд), Сімон (Ів Ліндлі) та Пітер (Джейсон Сігел) відчувають, що в їхніх життях чогось не вистачає, але поки не можуть зрозуміти чого. Їх зводить разом воля випадку або чийсь таємничий задум, і вони стикаються з головоломкою, що ховається за гранню повсякденного життя. Як тільки вони починають вирішувати загадкові «Послання з іншого світу», то відкривають, що ця загадка сягає набагато глибше, ніж вони припускали, і перед їхніми очима відкривається світ можливостей та магії.

Прем'єра серіалу «Послання з іншого світу», де одного з ключових персонажів втілює номінант на премію «Оскар» Річард Е. Грант, відбулася 1 березня.

20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Читати далі...
5 лютого 2020,  01:55 | Новини серіалів

Вони готові на все, щоб врятувати свою (колишню) дружину і матір. Дивимося промо-ролик 13 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який переповнений крутим екшеном у виконанні суперсімейки Пірсів.

Чорна блискавка (Кресс Вільямс) і його команда, включаючи його дочок з суперздібностями Аніссу (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), обрушуються на Марковію з місією врятувати Лінн (Крістін Адамс) за будь-яку ціну. Тим часом ситуація Лінн погіршується, коли вона зустрічає Могильника (Вейн Бреді з серіалу «Як я зустрів вашу маму»), металюдину з марковійської сторони.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Four» («Книга Марковії: Глава четверта») відбудеться 11 лютого за українським часом. Її режисером став Салім Акіл.

15 травня 2019,  02:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марія Гілл більше не працює на Щ.И.Т., вона тепер ловить небезпечних злочинців голими руками. Дивимося наповнений екшеном і гумором трейлер нового детективного серіалу «Stumptown» з Кобі Смолдерс у головній ролі.

Читати далі...
29 жовтня 2018,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джош Реднор приєднався до касту серіалу «Анатомія пристрасті», де зіграв хлопця, з яким головна героїня Мередіт Грей пішла на побачення наосліп.

Читати далі...
27 вересня 2018,  23:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джейкоб Баталон поділився веселим селфі з колегою по всесвіту Marvel Кобі Смолдерс, яке було зроблено на знімальному майданчику супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому».

Читати далі...
15 січня 2018,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Харріс рекламує зменшене життя в новому фрагменті фантастичної комедії «Зменшення».

У фільмі Олександра Пейна Харріс і Лора Дерн грають подружжя, яке успішно пройшло процедуру зменшення і тепер живе в шикарному маєтку в своє задоволення, адже навіть дуже дорогий в нашому світі набір з кольє, браслета і сережок з діамантами їм обходиться всього в 83 долара, що також є їх продуктовим бюджетом на 2 місяці. І це дуже вражає Метта Деймона та Крістен Віг, які й самі думають про те, щоб зменшитися.

Дивіться український ТБ-ролик «Зменшення». У кіно з 1 лютого.

30 травня 2017,  17:17 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, в 15-річному віці майбутня зірка «Агентів Щ.И.Т.» Хлоя Беннет (Хлоя Вонг) вирушила до Китаю, звідки родом її батько, щоб стати співачкою і записала там кілька синглів. Одним з них є пісня «Uh Oh», яку Хлоя виконувала як англійською, так і на китайському. Почути, як вона співає на китайському, ви можете, подивившись цей кліп.

Сама актриса порівнює свою музичну кар'єру з кар'єрою Робін Спарклс (Кобі Смолдерс) з ситкому «Як я зустрів вашу маму».

7 лютого 2016,  13:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда сериала «ПригорАд» Джейн Леви получила главную женскую роль в новом комедийном сериале «My Time/Your Time» от создателей сериала «Как я встретил вашу маму».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тиха гавань»
Бедненько и чистенько
19 серпня 2013,  14:18 | Рецензії | Автор: redder

Некоторое время назад посмотрел фильм “Тихая гавань”, по-английски Safe Haven.  Посмотрел, конечно, не по своей воле - красавица Мария заставила. Мол, давай уже наконец посмотрим что-нибудь такое мелодраматическое, про любовь, преступление и наказание. Тем более что там снимается и Робин Щербатски из сериала “Как я встретил вашу маму”, и мрачный чувак из сериалов “Плащ” и “Революция”. Ну, в общем, посмотрели.

Завязка у фильма простая, чтобы не сказать банальная. Молоденькая девушка убегает от своего мужа, коррумпированного полицейского, после чего оседает в маленьком городке, где сразу же находят себе подходящего джентльмена. Коррумпированный муж, однако не согласен с таким положением дел и твердо идет по следу, не брезгуя даже не совсем законными методами (привет Стивену Кингу и его “Мареновой розе”).

Ну а джентльмен, которого подыскала себя сбежавшая девушка, сначала по-всякому завоевывает ее, а потом даже пытается защищать от бывшего мужа. И это несмотря на то, что у него самого в прошлом имеется большая личная травма - погибшая трагически жена. А в настоящем - дико бесящий сын и нормальная дочка.

Что, собственно, можно сказать по факту просмотра. Фильм очень, очень простой и обычный. Ничего такого примечательного и неожиданного там не встретилась, ну, конечно, за исключением появления Робин Щербатски (старенькая уже и уставшая). С другой стороны, мелодрамы я обычно не смотрю, и в силу этого могу ошибаться касательно степени сложности тамошних сюжетов. Может быть, это у них в порядке вещей, такая вот крайняя незамысловатость и простота.

Ровно тоже самое можно сказать и про актеров, сыгравших в фильме. Роль несчастной убегающий девушки Кэти сыграла молодая актриса Джулианна Хау. Несмотря на индейскую фамилию, выглядит очень даже ничего, а с короткими волосами - и еще лучше. Отрицательного полицейского сыграл Дэвид Лайонс. Широкой публике он известен главной ролью в неудачном сериале “Плащ”, а также ролью неглавного злодея Монро в не менее неудачном сериале “Революция”. Здесь Дэвид тоже сыграл не особо хорошо: персонаж в его исполнении только бухает водяру из бутылки с минералкой, смотрит стеклянным взглядом и нарушает должностные инструкции.

Кстати, возникает закономерный вопрос: а зачем девушка Кэти вообще вышла замуж за неуравновешенного психопата? Не иначе как хотела воспользоваться бонусами, которые предоставляет служба в доблестный американской полиции. Ну там, всякие беспроцентные кредиты на жилье, половинная стоимость занятий спортом, скидочки там разные, и тому подобные ништяки. Как видим, девушка Кэти сама очень непроста, и, чует мое сердце, новый ухажер еще с ней намучается.

А роль ухажера, между прочим, играет неплохой актер Джош Дюамель, которого мы все отлично помним по прекрасному фильму “Трансформеры”, где он выступал в образе героического солдата. Ну, а у Коби Смалдерс, она же Робин Щербатски, роль в фильме очень небольшая, но в принципе тоже важная - спойлерить смысла нет, там и так все на поверхности.

Итого, фильм для девочек и про девочек, так что им как минимум будет смотреть интересно. Ну а для парней фильм предоставляет отличную возможность как следует выспаться.