Новини про серіал (1998 – 2006)

10 червня 2022,  14:31 | Новини зірок

Фібі Галлівелл підтримує Україну! Знаменита американська актриса Алісса Мілано, відома завдяки ролі Фібі у культовому серіалі «Усі жінки – відьми», влаштувала міні-фотосесію у синьо-жовтій футболці, щоб підтримати благодійну кампанію, що допомагає українцям, які постраждали від війни.

Читати далі...
2 березня 2021,  18:57 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Кейлі Куоко, номінована на 78-й церемонії вручення премії «Золотий глобус» за головну роль у серіалі «Бортпровідниця», показала, як правильно святкувати, навіть якщо ви програли.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  22:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американські актриси Сара Мішель Геллар та Шеннен Доерті, відомі завдяки культовим серіалам кінця 1990-х початку 2000-х «Баффі – переможниця вампірів» та «Зачаровані», знову підірвали Інтернет відео, на якому вони беруть участь у винному челленджі.

Читати далі...
12 серпня 2020,  19:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка знаменитого серіалу «Зачаровані» Алісса Мілано поділилася своєю історією про те, як вона пережила тяжку форму COVID-19, і що спочатку тести не показували наявність коронавірусу в її організмі.

Читати далі...
11 червня 2020,  19:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Алісса Мілано, відома завдяки ролі доброї відьми Фібі Галлівел в культовому серіалі «Зачаровані», поділилася в соцмережах кадром з однієї з його найкращих серій за участю своєї знаменитої героїні.

Читати далі...
10 червня 2020,  18:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових серіалів «Баффі» і «Ангел» Харізма Карпентер стане періодичною героїнею 2 сезону науково-фантастичної драми «Пандора».

Читати далі...
29 травня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стерльбицкая

Телеканал CBS продовжив на наступний сезон чотири серіали-новачки «Усім встати», «ФБР: Найбільш розшукувані злочинці», «Єдиноріг» та «Боб кохає Абішолу», але вирішив не замовляти нові серії серіалів «Томмі», «Другий шанс Керол» та «... і в бідності».

Читати далі...
10 травня 2020,  14:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Алісса Мілано, яку ви напевно пам'ятаєте завдяки ролі доброї відьми Фібі Галлівел в серіалі «Зачаровані», поділилася мемом, що порівнює її вбрання для апокаліпсису з вбранням її героїні.

Читати далі...
7 травня 2020,  18:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Зачаровані» Алісса Мілано показала, як проводить цей довгий карантин, пов'язаний з всесвітньою пандемією коронавірусу, вдома разом зі своїми маленькими дітьми.

Читати далі...
1 березня 2020,  16:43 | Новини серіалів

У 15 серії 2 сезону фентезійної драми «Зачаровані» з'явиться зірка серіалів «Анатомія пристрасті» і «Скандал» Кейт Бертон, як розкриває її промо-ролик.

Роль Бертон поки не розголошується, але в промо-ролику Гаррі (Руперт Еванс) знаходить її в темній кімнаті з картою світу на стіні і трьома людьми, які сплять (або знепритомніли) поруч з її ногами. Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) лякається страшного монстра, Мейсі (Мадлен Манток) заявляє, що «хтось проводить над ними страшний експеримент», і просить, щоб її «розбудили від цього жахливого кошмару», а Мел (Мелоні Діас) опиняється під замком в зловісній лікарні. Невже Бертон грає нову інкарнацію демона страху Барбаса з оригінальних «Зачарованних», який умів втілювати в життя кошмари відьом? Як ви гадаєте?

Серію «Third Time's The Charm» («Бог любить трійцю») доведеться чекати цілий місяць її прем'єра відбудеться 28 березня за українським часом.

30 грудня 2019,  22:33 | Новини серіалів

Зірка серіалів «Зачаровані» і «Втікачі» Джуліан МакМехон ловить небезпечних злочинців в трейлері нового детективного серіалу «FBI: Most Wanted».

Новий гостросюжетний серіал від володаря премії «Еммі» Рене Балсера буде спін-оффом американської кримінальної драми «ФБР». Він розповість про напружені будні підрозділу ФБР на чолі зі спецагентом Джессом Лакруа (МакМехон), якому доручено вистежувати й ловити горезвісних злочинців зі списку найбільш розшукуваних ФБР.

Компанію МакМехону в цих небезпечних пригодах складе Келлан Латс з «Сутінків». Прем'єра серіалу «FBI: Most Wanted» відбудеться через тиждень, 7 січня.

8 грудня 2019,  01:51 | Новини серіалів

Перед довгими канікулами вийшов промо-ролик 9 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», який показує прибуття несподіваного персонажа.

У промо-ролику молодша сестра Меггі (Сара Джеффері) демонструє свої круті бойові навички, нагадуючи нам Фібі (Алісса Мілано) з оригінальних «Зачарованих»; після нам показують шоковану Мейсі (Мадлен Манток), а наприкінці відео Меггі, Мел (Мелоні Діас) і Гаррі (Руперт Еванс) намагаються захиститися від чоловіка, який лізе у вікно, і ним виявляється... батько дівчат. Сестри дуже цьому дивуються, оскільки вважали його мертвим.

Серія з довгою назвою «Guess Who's Coming To SafeSpace Seattle» («Вгадайте хто приїде в безпечне місце Сіетла») вийде на екрани 18 січня за українським часом.

28 вересня 2019,  16:05 | Новини серіалів

Тріо сестер-відьом святкує «повернення до нормальності», яке незабаром приголомшує землетрус і демони в трейлері 2 сезону американського фентезійного серіалу «Зачаровані».

Серіал «Зачаровані» є перезапуском культового серіалу «Всі жінки – відьми», також відомого як «Зачаровані», і розповідає про трьох сестер Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері), які після смерті своєї матері дізнаються, що є Зачарованими, наймогутнішим тріо відьом на планеті, і тепер повинні протистояти демонам та іншій нечесті і захищати невинних. А допомагає їм у цій складній та небезпечній боротьбі з силами зла їхній британський янгол-охоронець Гаррі (Руперт Еванс).

Після не зовсім успішного 1 сезону шоураннера серіалу Картера Ковінгтона замінив дует сценаристів Елізабет Крюгер та Крейг Шапіро. «Зачаровані» повернуться з новими серіями 12 жовтня за українським часом.

28 серпня 2019,  16:32 | Новини серіалів

Знімальний процес 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» знаходиться в самому розпалі, і його провідні актриси Мадлен Манток, Мелоні Діас і Сара Джеффері дуже раді повернутися до своїх магічних буднів.

Читати далі...
6 квітня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 6 портретних постерів з основними героїнями і героями фентезійного серіалу «Зачаровані», який розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Читати далі...