Новини серіалів про (2004 – 2012)

8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
12 березня 2020,  15:45 | Новини серіалів

Зірка хітового серіалу про зомбі «Ходячі мерці» Крістіан Серратос перетворюється на легендарну співачку Селену Кінтанілью-Перес в першому тизері біографічного міні-серіалу від Netflix «Селена».

Біографічна драма розповість про особисте життя і стрімкий злет до слави латиноамериканської співачки Селени, яка прожила дуже недовге, але яскраве життя. Вона виступала в жанрі техано, який в 80-х роках все ще вважався чоловічим. Але Селена не здавалася і показала всьому світу силу свого голосу. На жаль, у віці 23 років молоду співачку застрелила її подруга і колишній менеджер, яку після засудили до 30 років позбавлення волі. Батька Селени втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Рікардо Чавіра.

Раніше Селену на екрані зіграла Дженніфер Лопез у фільмі 1997 року. Прем'єра міні-серіалу «Селена» очікується пізніше в 2020 році.

31 січня 2020,  16:38 | Новини серіалів

Чули про «Поганих хлопців»? Вони завжди стоять на сторожі порядку, а ось ці «Хороші дівчата» з Крістіною Гендрікс на чолі давно перетнули межу і опинилися по той бік закону. Дивимося трейлер їх нових серій.

Кримінальна драма «Хороші дівчата» від сценаристки «Відчайдушних домогосподарок» Дженні Бенс розповідає про трьох матерів з передмістя Бет (Гендрікс), її сестру Енні (Мей Вітман) і подругу Рубі (Ретта). Коли вони опиняються у тяжких обставинах, то вирішують ризикнути всім і піти на пограбування з іграшковим пістолетом. Трейлер показує, як сильно все змінилося з тих пір, оскільки тепер в руках у Бет не іграшковий, а справжній пістолет. Ріо (Менні Монтана) пропонує з його допомогою позбутися її проблеми, але замість цього Бет стріляє в Ріо. І тепер дівчата «вільні робити те, що захочуть».

Прем'єрна серія 3 сезону «Хороших дівчат» вийде 16 лютого.

11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

8 серпня 2019,  20:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Автор хітового серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Марк Черрі представляє нову чорну комедію з елементом криміналу про відчайдушних жінок з інтригуючою назвою «Чому жінки вбивають».

Серіал розповість про трьох жінок, кожна з яких живе в тому ж домі і стикається зі зрадою у шлюбі: про домогосподарку 60-х Бет (Джінніфер Гудвін), світську левицю 80-х Сімону (Люсі Лью) і адвоката з наших днів Тейлор (Кірбі Хавелл-Баптіст), і усі вони вирішують по-своєму впоратися з цією незручною ситуацією.

Прем'єра серіалу «Чому жінки вбивають» відбудеться 15 серпня.

28 травня 2019,  00:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал CBS поділився веселим трейлером своєї нової медичної комедії «Другий шанс Керол» («Carol's Second Act»), головну роль в якій виконує володарка 2 статуеток «Еммі» Патріша Гітон.

Ситком «Другий шанс Керол» буде історією 50-річної жінки Керол (Патріша Гітон), яка після розлучення вирішила закінчити медичний університет і тепер відправляється на стажування до лікарні, де інші інтерни у два рази її молодші. Але незважаючи на це, життєвий досвід допомагає Керол в різних складних ситуаціях з пацієнтами.

Також у стінах лікарні Керол зустрічає нове кохання в особі доктора Фроста (зірка серіалів «Твін Пікс» та «Відчайдушні домогосподарки» Кайл МакЛоклен).

Серіал «Другий шанс Керол» прибуде на екрани восени.

1 червня 2018,  23:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC представив розширений трейлер своєї нової багатосерійної драми «Гранд Готель» («Grand Hotel»), яку продюсує зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія.

Серіал описують як «зухвалу і провокаційну драму, що розгортається в готелі в Майамі-Біч, яким володіє одна багата сім'я». Харизматичний Сантьяго Мендоса (номінант на премію «Оскар» Деміан Бішір) займається справами готелю, поки його друга дружина Джіджі (зірка «Підступних покоївок» Роселін Санчес) та їх дорослі діти насолоджуються своїм статусом. Відданий персонал готелю створює контраст для історії багатих і красивих гостей, які купаються в розкоші, поки їх скандали, борги й вибухові секрети виходять на поверхню.

Прем'єра «Гранд Готелю» очікується цієї осені.

18 березня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мамочка повертається додому в 16 серії 1 сезону драматичного серіалу «Династія».

Сім'я Керрінгтонів знаходиться в жалобі, як раптом на похорон без запрошення прибуває Алексіс у втіленні зірки «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан, шокуючи своєю появою Феллон (Елізабет Гілліс), Блейка (Грант Шоу) та Крістал (Наталі Келлі). Вона заходить до церкви в шикарному білому костюмі й чорному капелюсі з величезними полями, голосно цокаючи підборами, знімає сонцезахисні окуляри і каже, що запізнилася через «чортові пробки».

Серія «Poor Little Rich Girl» («Бідна багата маленька дівчинка») вийде на екрани 24 березня за українським часом. Алексіс затримається в «Династії» до кінця сезону.

13 березня 2018,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW повідомляє про скоре прибуття нової героїні в світ драматичного серіалу «Династія» за допомогою невеликого промо-ролика.

Відео показує, як на подушки з ініціалами Блейка (Грант Шоу) і Крістал (Наталі Келлі) падає подушка, на якій червоними літерами виведено «Алексіс». Алексіс Керрінгтон є колишньою дружиною Блейка й матір'ю Феллон (Елізабет Гілліс) та Стівена (Джеймс Маккей), і її повернення в життя своїх дітей струсоне світ «Династії». Цю героїню втілить зірка «Відчайдушних домогосподарок» Ніколетт Шерідан.

Нова серія «Династії» вийде 17 березня за українським часом, дебют Шерідан в серіалі відбудеться через одну серію, 24 березня.

7 жовтня 2015,  11:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Єва Лонгорія і Рікардо Антоніо Чавіра, грали пару в «Відчайдушних», возз'єдналися на зйомках нового серіалу.

Читати далі...