Новини про серіал (2018 – ...)

19 липня 2019,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Байкерська драма «Майянці» від творця серіалу «Сини анархії» Курта Саттера повертається на телеекрани з новим сезоном, трейлер якого був представлений сьогодні.

Події серіалу розгортаються на кордоні Каліфорнії та Мексики і розповідають про байкерський клуб «Майя МС». У 2 сезоні головний герой Єзекіїль «Ізі» Рейес (Дж.Д. Пардо), в минулому «золотий хлопчик» з американською мрією в кишені, спробує помиритися зі своїм братом Енджелом (Клейтон Карденас) і шукатиме правду про смерть їхньої матері. Тим часом їхній батько Феліпе (Едвард Джеймс Олмос), який раніше працював на картель, намагається настановити своїх синів на правильний шлях, навіть коли виходять назовні жахливі секрети його минулого.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Майянці» вийде на екрани 3 вересня.

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
5 липня 2018,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий 20-секундний тизер майбутнього серіалу «Майя МС» повідомляє, що до його прем'єри залишилося рівно два місяці.

Спін-офф популярної кримінальної драми «Сини анархії» покаже світ після Джекса Теллера (Чарлі Ханнем). Його головним героєм буде Єзекіїль «ІЗет» Рейес (Дж.Д. Пардо), колишній «золотий хлопчик», який щойно вийшов із в'язниці. Він стає кандидатом у члени клубу «Майя МС», що орудує на кордоні Каліфорнії та Мексики, і повинен створити собі нову злочинну репутацію.

Прем'єра серіалу «Майя МС» відбудеться 4 вересня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
18 червня 2018,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал FX поділився другим тизером свого нового серіалу про байкерів «Майя МС», який є спін-оффом визнаної кримінальної драми «Сини анархії».

Події спін-оффу будуть розвиватися в світі після Джекса Теллера (Чарлі Ганнем) і слідувати за новим героєм — Єзекіїлем «ІЗет» Рейєсом (Дж.Д. Пардо), який нещодавно вийшов з в'язниці і став кандидатом в члени клубу «Майя МС» на кордоні Каліфорнії та Мексики. Тепер ІЗет повинен створити собі злочинну репутацію в місті, де він колись був «золотим хлопчиком» з американською мрією в кишені.

Прем'єра серіалу «Майя МС», творцями якого є Курт Саттер та Елджін Джеймс, очікується цієї осені.