Ліндсі Лохан знялася в новій романтичній комедії для Netflix

1 лютого 2024,  21:25 | Новини фільмів

Навесні усіх шанувальників Ліндсі Лохан чекає нова стрічка з нею у головній ролі романтична комедія «Ірландське бажання». І у нас вже є перший погляд на її героїню.

У фільмі «Ірландське бажання» Лохан втілить дівчину на ім'я Медді, яка, коли кохання всього її життя збирається одружитися з її найкращою подругою, вирішує відкласти свої почуття в далекий ящик і бути дружкою на їхньому весіллі в Ірландії. Але спонтанне бажання знайти своє справжнє кохання змушує її прокинутися у ролі майбутньої нареченої. Як їй бути далі?

Разом з Лохан у цій романтичній комедії від платформи Netflix зіграють Аєша Каррі, Едвард Спелірс та Александр Влахос. Спелірса минулого року ви могли побачити у хітовому серіалі від Netflix «Ти».

Режисеркою «Ірландського бажання» виступає Джанін Даміан.

Поділившись першим кадром фільму «Ірландське бажання» платформа Netflix повідомила, що його онлайн-прем'єра відбудеться 15 березня.

Нещодавно Лохан повернулася у світ кіно саме завдяки платформі Netflix, зігравши головну роль у романтичній стрічці «Незабутнє Різдво», яку також зняла Даміан.

482 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: