«Асока»: роль гранд-адмірала Трауна грає лиходій з серіалу «Шерлок»

23 серпня 2023,  20:32 | Новини серіалів

У науково-фантастичному серіалі «Асока», який є частиною кіновсесвіту «Зоряні війни», лиходія гранд-адмірала Трауна втілює актор Ларс Міккельсен, якого ви раніше могли бачити у хітових серіалах «Шерлок» та «Відьмак».

Події серіалу «Асока» розповідають про пригоди відомої героїні Асоки Тано (Розаріо Довсон), яка була ученицею Енакіна Скайвокера, який згодом став Дартом Вейдером. Після падіння Імперії колишня лицарка-джедайка буде розслідувати нову загрозу, що з'явилася у вразливій галактиці

Одним з головних антагоністів серіалу буде гранд-адмірал Траун у втіленні Ларса Міккельсена, який вже озвучував цього лиходія у мультсеріалі «Зоряні війни: Повстанці». Актор каже, що Траун буде небезпечним супротивником, оскільки він «на сім кроків попереду всіх», хоча не користується Силою.

Міккельсен найбільш відомий за роллю Чарльза Огастеса Магнуссена у детективному серіалі «Шерлок» та роллю мага Стрегобора у фентезі «Відьмак».

Перші дві серії першого сезону серіалу «Асока» вийшли 22 серпня. Третя серія вийде онлайн 29 серпня. Всього перший сезон буде складатися з 8 серій.

1030 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: