У новому сезоні серіалу «Доктор Хто» з'явиться зірка «Лузерів» Джонатан Грофф

7 липня 2023,  23:53 | Новини серіалів

Нові промо-фотографії 14-го сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» переносять нас у минуле і показують П'ятнадцятого Доктора та його нову супутницю у компанії актора Джонатана Гроффа.

Ви можете знати Гроффа за роллю Джессі Сент-Джеймса у популярному молодіжному серіалі «Лузери» та за фільмами «Матриця: Воскресіння» і «Стукіт у двері», і в новому сезоні «Доктора Хто» він виконає «ключову роль», проте деталі про його героя поки що тримаються в таємниці.

На нових кадрах його персонаж позує на сходах у стародавньому маєтку в компанії П'ятнадцятого Доктора, якого втілить Шуті Гатва, та його компаньйонки Рубі, яку грає актриса Міллі Гібсон.

Вони вдягнені у стилі романів Джейн Остін та серіалу «Бріджертони», тож події цієї серії (чи кількох серій) будуть розвиватися на початку 19 сторіччя.

Перш ніж ми вирушимо у подорож крізь простір та час з П'ятнадцятим Доктором, нас чекають три спецвипуски за участю Чотирнадцятого, якого втілить Девід Теннант. Вони будуть присвячені 60-річчю серіалу і вийдуть у листопаді.

796 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: