«Аватар: Останній захисник»: перший погляд на головну четвірку у адаптації від Netflix

19 червня 2023,  03:21 | Новини серіалів

В рамках конвенції TUDUM стримінгова платформа Netflix поділилася новими кадрами серіалу «Аватар: Останній захисник» (в оригіналі «Avatar: The Last Airbender»), що представляють головного героя Аанга та ключових персонажів.

Фентезійно-пригодницький серіал «Аватар: Останній захисник» (також відомий як «Аватар: Легенда про Аанга») буде live-action рімейком однойменного мультсеріалу, що виходив з 2005 по 2008 рік. Події серіалу розгортаються в азійському світі, зруйнованому війною, де певні люди можуть «підкорити» один з чотирьох класичних елементів/стихій: воду, землю, вогонь або повітря.

Його головним героєм виступає 12-річний Аанг, який є Аватаром, тобто єдиним, хто здатен використовувати всі чотири елементи. Він сто років був заморожений у кризі, а коли прокидається, то виявляє, що всіх інших магів повітря знищив Народ Вогню, і тепер Аанг має їх зупинити, щоб принести мир у свій світ.

Роль Аанга виконає юний актор Гордон Корм'є, якого ви можете побачити на кадрах у його знаменитому оранжевому костюмі воїна, озброєного палицею.

Його союзників 14-річну Катару, останнього мага води, та її винахідливого 16-річного брата Сокку, які також присутні на нових кадрах, втілять Кіавентіо та Іен Ауслі.

Останній кадр представляє 17-річного Зуко, який є наслідним принцом Нагоду Вогню у вигнанні. Він бажає схопити Аватара, щоб отримати прощення. Його роль отримав актор Даллас Лю. Тим часом батька Зуко, тиранічного Лорда Вогню Озая, зіграє зірка хітового серіалу «Загублені» Деніел Де Кім.

Прем'єра серіалу «Аватар: Легенда про Аанга» очікується у 2024 році.

1108 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: