«Переповнена кімната»: перший погляд на зірку «Людини-павука» Тома Голланда в серіалі від Apple

29 травня 2023,  16:24 | Новини серіалів

Відомий актор Том Голланд зовсім не схожий на супергероя Пітера Паркера/Людину-павука з кіновсесвіту Marvel на свіжих кадрах свого нового серіалу «Переповнена кімната», що влітку вийде на стримінговій платформі Apple TV+.

Новий серіал від Apple TV+ «Переповнена кімната» («The Crowded Room») буде психологічним трилером з елементами драми, події якого будуть розгортатися влітку 1979 року на Мангеттені. Коли молодого чоловіка заарештовують за шокуючий злочин, слідча повинна встигнути розгадати таємницю, що стоїть за ним, перш ніж справжній злочинець знову вийде на полювання.

Голланд зіграє головного героя на ім'я Денні Салліван, якого заарештували за причетність до стрілянини в Нью-Йорку в 1979 році. У низці інтерв’ю зі слідчою Рією Гудвіні Денні розповідає про своє життя та своє загадкове минуле, що привело його до цього фатального випадку. Поки Денні ретроспективно вивчає своє життя, він зіштовхується зі своїм минулим і кількома ключовими моментами, які зрештою приводять його до відкриття, що змінить усе його життя.

Роль слідчої, що має розгадати таємницю персонажа Голланда, виконає зірка оскароносного мюзиклу «Знедолені» Аманда Сейфрід, яка минулого року зіграла головну роль у біографічному серіалі «Виключена», за яку вона отримала престижну телепремію «Еммі».

Повідомляється, що перші три серії серіалу «Переповнена кімната» вийдуть 9 червня.

Минулого року Голланд виконав головну роль в успішній екранізації культової відеогри «Uncharted: Незвідане», яку зняв режисер Рубен Фляйшер.

У майбутньому Голланд знову втілить Пітера Паркера/Людину-павука, але про його четвертий сольник поки відомо дуже мало. Чекаємо новин.

722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...