Дивіться новий трейлер блокбастера «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» з Томом Крузом і акторками всесвіту Marvel

19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Фільм «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» буде сьомою пригодою суперагента Ітана Ганта (Том Круз) і першою частиною його нового протистояння з небезпечним ворогом (Есай Моралес). Тепер Ітан Гант і його команда повинні відшукати нову жахливу зброю, що буде загрожувати всьому людству, якщо потрапить у чужі руки. Коли на карту поставлено контроль над майбутнім і долею світу, починаються смертельні перегони навколо земної кулі.

Разом з Крузом у новому фільмі хітової франшизи повернуться Ребекка Фергюсон (Ільза Фауст), Саймон Пегг (Бенджі Данн), Вінг Реймз (Лютер Стікел) та Ванесса Кірбі (Біла вдова), яких ми вже знаємо з попередніх частин.

Тим часом нових героїнь втілять зірка блокбастера Marvel «Перший месник» Гейлі Етвелл, вона ж агент Пеггі Картер, та зірка супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» Пом Клемент'єфф, вона ж Богомолиця.

Шпигунський екшен «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який зняв режисер Крістофер МакКворрі, вийде в український прокат 13 липня.

959 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: