«Оскар»: Леді Гага підкорила серця зворушливим виступом пісні з фільму «Топ Ґан: Меверік»

17 березня 2023,  14:44 | Нагороди та премії

Американська співачка та акторка Леді Гага цього року знову претендувала на премію «Оскар» у категорії Найкраща пісня, і хоча вона не отримала золоту статуетку, співачка знову підкорила серця глядачів та слухачів своїм неймовірним виступом.

За традицією церемонії, усі претенденти на «Оскар» у номінації Найкраща оригінальна пісня виступають наживо під час церемонії нагородження, і хоча спершу повідомлялося, що Леді Гага не зможе виступити через зйомки у фільмі «Джокер 2», вона все ж знайшла час, щоб з'явитися на 95-й церемонії нагородження та зворушливо виконати свою композицію «Hold My Hand», що стала головною темою блокбастера Тома Круза «Топ Ґан: Меверік».

Перед виступом співачка сказала, що цю пісню вона написала разом зі своїм другом BloodPop у підвалі і що вона дуже особиста для неї, адже нам усім інколи потрібні герої, і цими героями для себе ми можемо стати самі. І щоб підкреслити посил пісні, Леді Гага змінила свою вечірню сукню на звичайну футболку і джинси та зняла свій макіяж.

Також на «Оскар» у цій категорії претендували пісні «Lift Me Up» («Чорна пантера: Ваканда назавжди»), «Naatu Naatu» («RRR»), «This Is a Life» («Все завжди і водночас») та «Applause» («Tell It Like a Woman»). Статуетку отримала композиція «Naatu Naatu» з хітової індійської стрічки «RRR», яку частково знімали у Києві.

У Леді Гаги вже є один «Оскар», який їй принесла пісня «Shallow» з хітового мюзиклу Бредлі Купера «Народження зірки». За свою гру в цьому фільмі вона також була номінована на «Оскар» в категорії Найкраща актриса.

1699 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: