9 супергеройських фільмів від Marvel та DC, які вийдуть в прокат у 2023 році

18 березня 2023,  14:06 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року нас чекають нові сольні екшени про пригоди Аквамена, Капітана Марвел, Людину-павука, Шазама, Флеша, Людину-мураху та заключна пригода Вартових Галактики. Зберігайте собі їхні дати прем'єр, щоб не пропустити.

У кіно з 16 лютого.

Третій сольник Скотта Ленга/Людини-мурахи (Пол Радд), який разом з Гоуп ван Дайн/Осою (Еванджелін Ліллі), своєю донькою Кессі (Кетрін Ньютон) та іншими членами родини вирушає до Квантового виміру, де вони зіштовхнуться з могутнім суперлиходієм Кангом Завойовником (Джонатан Мейджерс).

У кіно з 16 березня.

Сиквел пригод відважного тінейджера Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який за допомогою одного слова може перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). Цього разу Біллі/Шазам разом зі своїми братами та сестрами, які також отримали суперсили, буде боротися з лихими богинями Гесперою (Гелен Міррен) та Каліпсо (Люсі Лью), доньками Атласа.

У кіно з 4 травня.

Фінальна пригода Пітера Квілла/Зоряний лицар (Кріс Претт), Ґамори (Зої Салдана), Дракса (Дейв Батіста), Богомолиці (Пом Клемент'єфф), Ґрута (Він Дизель), Ракети (Бредлі Купер) і Небули (Карен Гіллан), під час якої вони зіштовхнуться з суперлиходієм Вищим еволюціонером (Чукуді Івуджі) та Адамом Ворлоком (Вілл Поултер).

У кіно з 1 червня.

Продовження пригод тінейджера з Брукліна Майлза Моралеса (Шамеїк Мур), відомого як Людина-павук. Майлз возз'єднається з Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд) та Пітером Б. Паркером (Джейк Джонсон), а також знову буде мандрувати мультивсесвітом, де зустріне ще більше Людей-павуків.

У кіно з 15 червня.

Сольний фільм від DC покаже пригоди Баррі Аллена (Езра Міллер), найшвидшої людини на планеті, у мультивсесвіті. Баррі мандрує в інший світ, де його мама все ще жива, проте це спричиняє катастрофічні наслідки, тож він об'єднується з іншим Баррі Алленом, ще одним Флешем, Супердівчиною (Саша Калле) та Бетменом (Майкл Кітон), щоб врятувати усі світи.

У кіно з 17 серпня.

Екшен Анхеля Мануеля Сото, заснований на коміксах DC, покаже пригоди підлітка Хайме Рейєса (Шоло Марідуенья) з Ель-Пасо, який отримує надздібності, коли до нього чіпляється іншопланетний блакитний жук-скарабей, що утворює потужний екзоскелет навколо його тіла. Так він стає супергероєм Синім жуком.

У кіно з 5 жовтня.

У новому супергеройському екшені від Sony Pictures, заснованому на коміксах Marvel, глядачів познайомлять з російським іммігрантом Сергієм Кравіновим (Аарон Тейлор-Джонсон), також відомим як Крейвен-мисливець, який збирається довести усім, що він — найкращий мисливець у світі.

У кіно з 9 листопада.

Блокбастер буде другим сольником могутньої супергероїні Керол Денверс (Брі Ларсон), також відомої як Капітан Марвел, та покаже її пригоди після подій кінокоміксу «Месники: Завершення». Компанію їй у кадрі складуть дві нові супергероїні MCU: Моніка Рамбо (Тейона Парріс) та Камала Хан/Міз Марвел (Іман Веллані).

У кіно з 21 грудня.

Заключним супергеройським блокбастером 2023 року стане другий сольник підводного супергероя Артура Каррі (Джейсон Момоа), також відомого як Аквамен. Цього разу на нього чекає ще одна битва з Чорною мантою (Яхья Абдул-Матін II), а також подорож до Загубленого королівства.

Який з цих фільмів ви чекаєте більше всього? Пишіть у коментарях.

16486 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: