Джейк Джилленгол грає військового у трейлері нового фільму Гая Річі «The Covenant»

7 лютого 2023,  18:55 | Новини фільмів

Минулого року Джейк Джилленгол втілив жорстокого злочинця у бойовику Майкла Бея «Швидка», а цього року він зіграє військового у стрічці «The Covenant», яку зняв знаменитий британський режисер Гай Річі.

Події екшен-трилера «The Covenant» будуть розвиватися в Афганістані і слідувати за сержантом Джоном Кінлі (Джилленгол), який незабаром має відправитися додому. В один із останніх днів він вирушає на завдання разом з провідником на ім'я Ахмед. Їхня група потрапляє під обстріл, і тільки пораненому Кінлі з Ахмедом вдається вижити. За ними починається погоня, і Ахмед, ризикуючи своїм життям, допомагає Кінлі добратися до кордону та безпечної території.

Роль провідника Ахмеда виконає Дар Салім, відомий за фільмом «Чорний краб». Також у новому екшені Річі зіграють зірка хітового серіалу «Хлопаки» Ентоні Старр, зірка «Вікінгів» Александр Людвіг та виконавиця головної ролі у серіалі «1899» Емілі Бічем.

У світовий прокат «The Covenant» з Джилленголом у головній ролі вийде у квітні. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

Тим часом ви ще можете застати в деяких кінотеатрах попередній фільм Річі «Операція "Фортуна": Мистецтво перемоги» з Джейсоном Стейтемом і Обрі Плазою.

985 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: