Перший погляд на П'єра Рішара, Венсана Касселя та Маріон Котійяр у новому фільмі про Астерікса і Обелікса

7 січня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Режисер Гійом Кане зібрав іменитий каст для своєї пригодницької комедії «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» («Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»), що покаже повернення на великі екрани двох легендарних героїв французьких коміксів.

Події стрічки «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» будуть розвиватися у Галлії та в Китаї. До наших доблесних воїнів Астерікса й Обелікса, наділених надлюдською силою завдяки своєму магічному зіллю, звертається по допомогу донька китайської імператриці, яку зрадив та ув'язнив один з придворних.

Двоє наших нерозлучних галлів, звичайно, погоджуються допомогти принцесі врятувати її матір та звільнити її країну, а тим часом завжди спраглий до завоювання Цезар та його численна армія беруть курс на Піднебесну.

Астерікса та Обелікса у цій адаптації відомих коміксів грають режисер фільму Гійом Кане та його давній друг Жилль Лелуш, відомий за стрічками «Французький транзит», «Зразкові сім'ї», «Під одним дахом» та «1+1=Весілля».

Роль Цезаря цього разу виконає лауреат премії «Сезар» Венсан Кассель.

Також у подіях фільму візьме участь єгипетська цариця Клеопатра (у пригодах Астерікса та Обелікса вона завжди виступає коханою Цезаря, яку він намагається вразити). У новій екранізації роль Келопатри виконає лауреатка премії «Оскар» Маріон Котійяр, яка виглядає прекрасно та велично на першому кадрі.

Разом з ними у фільмі Кане з'явиться легендарний французький актор П'єр Рішар, якому минулого літа виповнилося 88 років. Він зіграє роль друїда Панорамікса, давнього друга і наставника Астерікса та Обелікса, який варить їм чарівне зілля.

А якщо вас не дивує цей каст, то ось вам ще один кадр з персонажем у втіленні відомого шведського футболіста Златана Ібрагімовича, який грає у ФК «Мілан».

У світовий прокат фільм «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» виходить 1 лютого. Слідкуйте за новинами на сайті Kinofilms.ua, щоб дізнатися, чи покажуть його в Україні.

1379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: