Перший погляд на Бредлі Купера та Кері Малліган у біографічному фільмі «Maestro», який продюсують Скорсезе та Спілберг

7 січня 2023,  07:13 | Новини фільмів

Наступним режисерським та акторським проєктом номінанта на премію «Оскар» Бредлі Купера стане біографічна драма «Maestro», де компанію йому складе номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган. І у нас вже є перший погляд на їхніх героїв.

Музичний байопік «Maestro» розповість історію кохання відомого американського композитора і диригента Леонарда Бернстайна та його дружини Феліції Монтеалегре від їхньої першої зустрічі у 1946 році до двох заручин, весілля, 25 років у шлюбі та трьох дітей.

Купер та Малліган втілять Леонарда та Феліцію, яких ви можете побачити вже у гримі на фотографіях, зроблених папараці під час зйомок. Тут їхні герої предстають перед нами у віці: з сивим волоссям та зморшками.

Для Купера це буде перша режисерська робота після хітового мюзикла «Народження зірки», що вийшов у 2018 році і приніс йому три номінації на «Оскар», включаючи категорії Найкращий фільм, Найкращий актор і Найкращий адаптований сценарій. Всього на рахунку Купера вже є аж 9 номінацій на «Оскар», тож, можливо, «Maestro» принесе йому першу статуетку.

Разом з Купером та Малліган у байопіку про Берстайна також зіграє зірка хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» Майя Говк. Вона втілить їхню дочку.

У числі продюсерів проєкту «Maestro» значаться Стівен Спілберг та Мартін Скорсезе, тож його прем'єра відбудеться ближче до кінця 2023 року, напередодні наступного сезону нагород. А поки з нетерпінням чекаємо на трейлер.

1121 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: