Серіальний феномен повернеться: платформа Netflix продовжила серіал «Венздей»

6 січня 2023,  21:02 | Новини серіалів

Молодіжне фентезі «Венздей» стало одним з найбільш обговорюваних та популярних серіалів 2022 року, і стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати нас сьогодні, офіційно оголосивши, що пригоди Венздей Аддамс продовжаться у 2 сезоні.

Серіал «Венздей» слідує за юною Венздей Аддамс, яка у першому сезоні стала студенткою академії Nevermore, де їй довелося швидко опанувати свої екстрасенсорні здібності та зупинити кровожерливого монстра, який тероризував школу та сусіднє містечко.

Роль Венздей буквально за день зробила актрису Дженну Ортегу, яку ви також могли бачити минулого року у горорі «Крик», зіркою світового масштабу, а румунський замок, де проходили зйомки серіалу, став неймовірно популярною локацією серед шанувальників серіалу (тур-фірми навіть зробили спеціальні тури до цієї пам'ятки).

Поки що складно сказати, коли саме ми побачимо повернення Венздей на наші екрани, проте тизер, яким поділилася сьогодні платформа Netflix, дозволяє припустити, що разом з нею повернуться усі ключові герої академії Nevermore, включаючи найкращу подругу Венздей, Енід Сінклер, яку грає Емма Майєрс.

Також над серіалом продовжить працювати Тім Бертон.

Читайте також: 15 найкращих серіалів та міні-серіалів 2022 року за версією премії «Золотий глобус» (куди, звісно, увійшла «Венздей»).

1172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: