У новому сольнику про Капітана Америка з'явиться персонаж з «Неймовірного Халка»

28 грудня 2022,  10:04 | Новини фільмів

До касту супергеройського екшену «Капітан Америка: Новий світовий порядок» приєднався актор Тім Блейк Нельсон, який грав вченого у стрічці «Неймовірний Халк».

Деталі про сюжет четвертого сольника про пригоди супергероя Капітана Америка, яким у серіалі «Сокіл і Зимовий солдат» став Сем Вілсон (Ентоні Макі), найкращий друг Стіва Роджерса, поки тримаються у таємниці, проте його події будуть пов'язані з подіями фільму «Неймовірний Халк».

У цьому екшені не тільки візьме участь Таддеус Росс, якого тепер буде грати зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд, а ще й повернеться доктор Семюел Стернс у втіленні Тіма Блейка Нельсона.

Під час подій стрічки «Неймовірний Халк» Стернс працював над антидотом для Брюса Беннера/Халка, а також був змушений допомагати Емілю Блонскі/Огиді. В результаті Стернс вступив в контакт з кров'ю Беннера і сам отримав надздібності.

Відомо, що Стернс повернеться у всесвіт MCU під псевдонімом Лідер. У коміксах Marvel Лідер є суперлиходієм та кримінальним босом, який керує лиходійською організацією Intelligencia, що нещодавно з'явилася у серіалі «Жінка-Галк».

Режисером першої повнометражної пригоди Сема Вілсона у ролі Капітана Америка виступає Джуліус Она. Її зйомки відбудуться у наступному році, а на великі екрани стрічка «Капітан Америка: Новий світовий порядок» вийде 2 травня 2024 року.

960 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: