«Вартові Галактики 3»: Пітер та Гамора возз'єднуються на новому кадрі блокбастера Marvel

20 грудня 2022,  21:24 | Новини фільмів

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Якщо ви добре пам'ятаєте події блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», то знаєте, що Танос (Джош Бролін) убив Гамору (Зої Салдана) на планеті Вормір, щоб отримати натомість Камінь душі і втілити свій план міжгалактичного геноциду в реальність.

Проте під час подорожей у часі в четвертому фільмі про Месників з минулого в 2023 рік прибули Танос, Гамора та Небула (Карен Гіллан), і Гамора виступила у фінальній битві на боці Месників, проте потім зникла, оскільки ще не була знайома з Пітером (Кріс Претт) та іншими членами Вартових Галактики.

Гамора була відсутня під час подій кінокоміксу «Тор: Любов і грім», де Тор (Кріс Гемсворт) мандрував деякий час разом з Вартовими, а стрічка «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» від платформи Disney Plus показала, як сильно Пітер за нею сумує, адже вони, не дивлячись на свої суперечки, кохали одне одного.

На щастя, «Вартові Галактики 3» покажуть Пітера та Гамору разом, як розкрив трейлер та новий кадр, але, якщо загадати початок їхніх стосунків у перших «Вартових Галактики», то навряд чи варто сподіватися на якусь романтику з її боку. Хоча хто знає, можливо, Гаморі якось повернуть їхні спільні спогади.

Разом з цим ексклюзивний кадр показує новий костюм Квілла у стилі Варварців, і такі ж костюми в майбутньому фільмі будуть носити й інші Вартові. До речі, на новому костюмі Гамори (на правому плечі) також можна побачити знак Варварців, палаюче серце.

Режисером третьої та заключної пригоди Вартових виступає Джеймс Ганн. Побачити її на великих екранах українські глядачі зможуть з 4 травня 2023 року.

1615 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: