«Вартові Галактики»: дивіться магічне відео про створення «Святкового спецвипуску»

21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Події святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» будуть розвиватися між подіями фільмів «Тор: Любов і грім», де Вартові мали кілька пригод з Тором, та «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року.

У цьому спецвипуску Вартові, щоб підняти настрій Пітеру Квіллу (Кріс Претт), який дуже сумує за Гаморою (Зої Салдана), вирушають на Землю у пошуках ідеального подарунку на Різдво. І цим ідеальним подарунком, на думку Дракса (Дейв Батіста) та Богомолиці (Пом Клемент'єфф), буде улюблений актор Квілла Кевін Бейкон.

Також у подіях спецвипуску візьмуть участь Краглін (Шон Ганн), Ракета (Бредлі Купер), Ґрут (Він Дизель) і навіть Йонду (Майкл Рукер), адже він значиться у списку каста.

Відео розкриває, як проходили зйомки цього різдвяного спецвипуску про пригоди Вартових для платформи Disney Plus, який Кріс Претт описує досить красномовно:

Це фантастична історія, яку виригнув мозок божевільного генія [Джеймса Ганна].

Онлайн-прем'єра святкової пригоди Вартових відбудеться у цю п'ятницю, 25 листопада. Тим часом в кінотеатрах ви вже можете подивитися новий блокбастер від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди».

1280 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: